ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Ξεκίνησαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Epidavros Action 2018 στο Δήμο Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:32:00 μ.μ. |
Ξεκίνησαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Epidavros Action 2018 στο Δήμο Επιδαύρου
Ο Δήμος Επιδαύρου σε συνεργασία με την εταιρεία Whynot more than events, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου το Epidavros Action 2018.

Είναι η τρίτη χρονιά που διοργανώνεται αυτή η κατά γενική ομολογία απόλυτα επιτυχημένη αθλητικό -τουριστική εκδήλωση, που περιλαμβάνει στο πρόγραμμα της πολλαπλά αγωνίσματα τριάθλου και ανοικτής θάλασσας τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. 

Το διήμερο αυτό αναμένονται στην ευρύτερη

περιοχή του Δήμου Επιδαύρου εκατοντάδες αθλητές και επισκέπτες οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιδιαίτερη ομορφιά του τόπου μας,να θαυμάσουν τα σημαντικά αρχαιολογικά μνημεία που διαθέτουμε και να απολαύσουν την φιλοξενία και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι ξενοδοχειακές μονάδες και τα εστιατόρια της περιοχής μας. 

Στο πλευρό της διοργάνωσης βρίσκονται δεκάδες εθελοντές από όλη την ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου που θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην ασφαλή και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή των αγωνισμάτων. 

Φέτος και σε συνέχεια της προσπάθειας διεθνοποίησης του EPIDAVROS ACTION σε συνεργασία με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα Heilbronn University και The American College of Greece/Deree Athens θα συμμετάσχουν αρκετοί ξένοι αθλητές. 

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η παραχώρηση του Μικρού Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για τις ανάγκες της φετινής διοργάνωσης. Οι αθλητές και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τεχνική ενημέρωση των αγώνων καθώς και μια μουσική παράσταση σε αυτόν τον ιδιαίτερης σημασίας και ομορφιάς χώρο.

Τέλος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την όποια ταλαιπωρία υποστείτε λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα υπάρξουν την Κυριακή, όμως οφείλουμε να διαφυλάξουμε την σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτό το αθλητικό γεγονός
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ