Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Γιάννης Γκιόλας στην Αρχαία Επίδαυρο για το Epidavros Action 2018

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:47:00 μ.μ. | | |
Ο Γιάννης Γκιόλας στην Αρχαία Επίδαυρο για το Epidavros Action 2018
Έγινε σήμερα στον πανέμορφο κόλπο του Γιαλασίου της Αρχαίας Επιδαύρου, η έναρξη της πρώτης μέρας της αθλητικής διοργάνωσης Επίδαυρος Action, για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αγώνες κολύμβησης πολλών κατηγοριών, ανδρών γυναικών όλων των ηλικιών, στις αποστάσεις 1500 και 3000μ., αγώνες παιδιών στη διαδρομή των 300μ. καθώς και αγώνες καγιάκ. 
Διοργανωτής ο Δήμος Επιδαύρου, η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η εταιρεία whynot (Smart Marketing Solutions)
Το Γιαλάσι ήταν πανέμορφο, ο καιρός και η θάλασσα θαυμάσια, και η συμμετοχή των αθλητών ,που απόλαυσαν τους αγώνες, αρκετά μεγάλη.
Αύριο Κυριακή 16/9 θα γίνει το κύριο αγώνισμα ,το Τρίαθλο, που θα περιλαμβάνει διάφορες αποστάσεις με αντίστοιχο βαθμό δυσκολίας. 
Στους σημερινούς κολυμβητικούς αγώνες παραβρέθηκε ο Γιάννης Γκιόλας Βουλευτής Αργολίδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α και απένειμε μετάλλια. Παρέστησαν επίσης και απένειμαν μετάλλια,
Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Κ.Γκάτζιος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γ.Σαρρής, ο Αντιδήμαρχος Φ.Σκινάς , ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Τ. Χρόνης, πολλές οικογένειες των αθλητών και χορηγοί της εκδήλωσης. 
 Ευχόμαστε καλή συνέχεια αύριο και οι αγώνες αυτοί που έγιναν θεσμός, να αποκτούν όλο και περισσότερη αίγλη, προσφέροντας έτσι άνοδο και στον αθλητικό Τουρισμό της Επιδαύρου. 

Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ