Ζωντανή μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το ΙΟΝΙΑΝ

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018

Παρέμβαση Ανδριανού για την ανάγκη άμεσης απομάκρυνσης του βυθισθέντος ιστιοφόρου ‘Father Murphy’ από τον κόλπο του Πορτοχελίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 π.μ. | |
Παρέμβαση Ανδριανού για την ανάγκη άμεσης απομάκρυνσης του βυθισθέντος ιστιοφόρου ‘Father Murphy’ από τον κόλπο του Πορτοχελίου
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Όλγα Γεροβασίλη και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Φώτη Κουβέλη με θέμα την ανάγκη άμεσης απομάκρυνσης του βυθισθέντος ιστιοφόρου ‘Father Murphy’ από τον κόλπο του Πορτοχελίου.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Το εγκαταλελειμμένο εδώ και χρόνια 23 μέτρων ιστιοφόρο ‘Father Murphy’ βυθίστηκε πριν από λίγες μέρες στον κόλπο του Πορτοχελίου, με αποτέλεσμα τη δημιουργία κινδύνων για τα διερχόμενα σκάφη αλλά και όχλησης σε μια κατ’ εξοχήν τουριστική περιοχή.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμαρχος Ερμιονίδας από την αρχή της θητείας του προσπάθησε απευθυνόμενος στους αρμοδίους να απομακρύνει το εγκαταλελειμμένο σκάφος ώστε να προληφθεί η βύθισή του, όμως οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν ανταποκρίθηκαν.

Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ:

1. Ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα αναληφθούν και σε ποιο χρονοδιάγραμμα για την τάχιστη απομάκρυνση του ως άνω βυθισμένου ιστιοφόρου από τον κόλπο του Πορτοχελίου».
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ