ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Handball Premier: Με τον πολύ ισχυρό ΠΑΟΚ ο πρώτος αγώνας του Διομήδη το Σάββατο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:15:00 μ.μ. | | |
Handball Premier: Με τον πολύ ισχυρό ΠΑΟΚ ο πρώτος αγώνας του Διομήδη το Σάββατο
Η Handball Premier ξεκινά και μαζί με αυτήν και οι υποχρεώσεις των Λύκων σε Ελλάδα, με πρώτο αγώνα στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον πολύ ισχυρό ΠΑΟΚ, στο Κλειστό της Νεάπολης το Σάββατο 22.09.2018 στις 17.00 (ζωντανά από την ΕΡΤ-3).
Ο αρχηγός του Διομήδη Λευτέρης Κρεμαστιώτης δήλωσε για την πρεμιέρα της Handball Premier και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους. Για εμάς φέτος ξεκινά μια καινούργια χρονιά, με νέα ομάδα, φρέσκα πρόσωπα και καινούργιο προπονητή. Η πρώτη αγωνιστική μας βρίσκει αντιμέτωπους με ένα από τα φαβορί του πρωταθλήματος. Θα είμαστε πανέτοιμοι να διεκδικήσουμε ό,τι μας αξίζει».
Ο παίκτης Αντώνης Δάσκαλος επεσήμανε: «Η χρονιά ξεκινάει με ντέρμπι για εμάς και στόχος μας είναι να αρχίσουμε αυτόν το μαραθώνιο της Handball Premier με νίκη. Στο μεταγραφικό παζάρι που μεσολάβησε, η ομάδα πραγματοποίησε τις απαραίτητες κινήσεις, για να είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στο πρωτάθλημα και να θέσει τις βάσεις για μια επιτυχημένη σεζόν. Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και κακοτυχίες».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ