ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Το υπερπολυτελές κρουαζιεροπλοιο MSC MUSICA εκτάκτως λόγω κακοκαιρίας στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:15:00 π.μ. |
Το υπερπολυτελές κρουαζιεροπλοιο MSC MUSICA εκτάκτως λόγω κακοκαιρίας στο Ναύπλιο (βίντεο)
Το δεύτερο υπερπολυτελές κρουαζιεροπλοιο MSC MUSICA της ΙταλοΕλβετικής MSC Cruises μετά το MSC POESIA χθες άλλαξε και αυτό ρότα σήμερα και λόγω της κακοκαιρίας αντί για την Σαντορίνη αφίχθη στο Ναύπλιο την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου με περίπου 1800 επιβάτες.

Με νονά την Σοφία Λόρεν, Ιταλίδα ηθοποιό και πρεσβευτή της ιταλικής κομψότητας σε όλον τον κόσμο, το κρουαζιερόπλοιο ξεκίνησε τα ταξίδια του στις 29 Ιουνίου 2006 στη Βενετία και δεν μπορούσε παρά να μαγέψει τους λάτρεις της κρουαζιέρας.
 Πρόκειται για ένα υπέροχο κρουαζιερόπλοιο που διαθέτει όμορφους κοινόχρηστους χώρους και μια εντυπωσιακή σειρά από εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας.Το πλοίο διαθετει 16 καταστρώματα έχει μήκος 333 μέτρα , πλάτος 37,92 μέτρα και ύψος 66,80 μέτρα. Μπορεί να φιλοξενήσει 2.550 /3.223 επιβάτες στις 1.275 καμπίνες του ενώ έχει πλήρωμα 1.014 άτομα.
Από νωρίς στο λιμάνι του Ναυπλίου γέμισε με τους έκτακτους επισκέπτες της πόλης που ξεχύθηκαν στην πόλη και τα καταστήματα ενώ επισκέφθηκαν και τα αξιοθέατα της Αργολικής πρωτεύουσας. Το πλοίο αναμενεται να αναχωρήσει το απόγευμα.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ