ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

«PROJECT TOLO»: Σπουδαία εθελοντική δράση από δύτες για τον καθαρισμό στο λιμάνι του Τολού (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:03:00 μ.μ. | |
«PROJECT TOLO»: Σπουδαία εθελοντική δράση για τον καθαρισμό στο λιμάνι του Τολού
 Η ομάδα εθελοντών δυτών “WE DIVE WE CLEAN’ στα πλαίσια του προγράμματος για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος που υλοποιεί εδώ και 5 χρόνια σε διάφορα μέρη της Ελλάδος καταδύθηκαν στο λιμάνι του Τολού.
Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλίου, τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τολού και το καταδυτικό κέντρο Τολού Intro Dive με στόχο τον πλήρη καθαρισμό του βυθού την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018.
Στην εκδήλωση με την ονομασία «PROJECT TOLO» κλιμάκιο εθελοντών δυτών ύστερα από πολυετή δραστηριότητα στους τομείς έρευνας και ανέλκυσης με 137 δράσεις Υποβρυχίων καθαρισμών και έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία από την περισυλλογή 40 και πλέον τόνων στερεών απορριμμάτων σε ανάλογα εγχειρήματα επεδίωξε με την χρήση κατάλληλου υλικοτεχνικού εξοπλισμού (μπαλονιών ανελκύσεως κτλ) να απομακρύνει από τον βυθό όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όγκο στερεών απορριμμάτων.
 Ενεργή ηταν και η συμμετοχή του Τομέα Καθαρισμού του Δήμου Ναυπλιέων με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Σταύρο Γαβρήλο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ