ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

«Tour du Peloponnese» από το Άργος για 5η συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:44:00 μ.μ. |
«Tour du Peloponnese» από το Άργος για 5η συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο (βίντεο)
 Η Scuderia Triskelion σε συνεργασία με τα Σωματεία ΑΛΑΚ, ΑΡΣΟΕ, ΕΛΙΑ, υπό την ΟΜΑΕ, την αρωγή της ΦΙΛΠΑ και υπό την αιγίδα του Δήμου Άργους Μυκηνών & της ΚΕΔΑΜ, διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο τον αγώνα Ιστορικών Αυτοκινήτων με την ονομασία «Tour du Peloponnese» το διάστημα 1 έως 6 Οκτωβρίου 2018.

Το Tour du Peloponnese, είναι ένας αγώνας Regularity που προσφέρει στους λάτρεις το κλασσικού αυτοκινήτου μια οδηγική πανδαισία 1500 χιλιομέτρων, εξαιρετικών Πελοποννησιακών διαδρομών και την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικές από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας.
Το αγωνιστικό σκέλος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού η ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ είναι γνωστή για την επιλογή ποιοτικών διαδρομών και την άρτια διοργάνωση που περιλαμβάνει επίσης οδική βοήθεια στην περίπτωση απροόπτου και online υπηρεσίες αποτελεσμάτων. Με σχεδόν 50 διεθνή και ελληνικά πληρώματα να έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή οι «μάχες» στις ειδικές διαδρομές αναμένονται «επικές».
Οι προετοιμασίες της Οργανωτικής Επιτροπής του Tour du Peloponnese εντείνονται καθώς πλέον απομένουν σχεδόν 70 ημέρες για την εκκίνηση του μεγαλύτερου διεθνούς event ιστορικού αυτοκινήτου της Ελλάδας σε διάρκεια, αποστάσεις και αριθμό ειδικών διαδρομών!
Τη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, μετά την περιβόητη νυχτερινή Ειδική κάτω από την Ακρόπολη του Άργους, τo κάστρο της Λάρισας, οι διεκδικητές του τροπαίου θα τερματίσουν σε μια πανηγυρική τελετή στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Αργος. Εκεί θα απολαύσουν το δείπνο τους στον υπαίθριο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου υπό την αιγίδα του Δήμου Άργους Μυκηνών και την συνδιοργάνωση της ΚΕΔΑΜ.

Σας περιμένουμε όλους εκεί για τον τερματισμό, στην μεγάλη γιορτή του κλασσικού Αυτοκινήτου, στο Tour du Peloponnese, Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 21:00 στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ