ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Στο 0-0 έμειναν Ατρόμητος Παναριτίου και Κορωνίδα Κοιλάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:13:00 μ.μ. | | |
Στο 0-0 έμειναν Ατρόμητος Παναριτίου και Κορωνίδα Κοιλάδας
Ατρόμητος Παναριτίου και Κορωνίδα Κοιλάδας μοιράστηκαν τους βαθμούς στο μεταξύ τους παιχνίδι που διεξήχθη στην Επίδαυρο, λόγω της γνωστής τιμωρίας της έδρας που έχει η ομάδα της Κοιλάδας.
Το 0-0 μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο για τις δύο ομάδες αφού η μεγάλη φάση δεν υπήρξε, αν εξαιρέσει κανείς το οριζόντιο δοκάρι που πέτυχε ο Μαυρόγιαννης σε πλασέ από πλεονεκτική θέση.
Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να παίξουν με την Κοιλάδα να το καταφέρνει τις περισσότερες φορές αλλά και οι τυπικά γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι μόλις έφταναν κοντά στις περιοχές, δεν μπορούσαν να τελειώσουν σωστά τις επιθέσεις με αποτέλεσμα το πολυπόθητο γκολ να μην έρθει και να μείνουν και οι δύο στο μηδέν.
ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ: Μουράτης, Λάμπρου, Μπάζος Κ., Οψιμούλης, Daniel, Μέγας, Γιαννακόπουλος (80' Cuni ), Τσίτσι, Μπάζος, Παπασταύρου, Αλεξανδρής

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ: Κομπόσης, Μιχαλόπουλος Εμμ., Μιχαλόπουλος Δ., Πρόυντζος, Γκολέμης, Σαρακινιώτης, Λιαγκρής, Μπούρης (71' Γκρίτζαλης), Μαυρόγιαννης ( 75' Δανομάρας), Τζας, Οψιμούλης ( λ.τρ. 51' Μπόμπος)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ