ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Άφησε… εποχή το 13ο Motor Festival της Πελοποννήσου!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:17:00 μ.μ. |
Άφησε… εποχή το 13ο Motor Festival της Πελοποννήσου!
Ένταση, συναίσθημα, αδρεναλίνη στο φουλ και φυσικά φαντασμαγορικό θέαμα! Το 13ο Motor Festival τα είχε… όλα! Μία εβδομάδα πέρασε από την ολοκλήρωση του 13ου event της μεγαλύτερης γιορτής της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 21 έως και 23 Σεπτεμβρίου στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου της Κορίνθου υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων με διοργανώτρια την EΛ HERO, κι ακόμη να… κοπάσει ο ντόρος από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε.


Μια επιτυχία που υπογράφουν αφενός οι χιλιάδες θεατές που κατέκλυσαν τον χώρο γύρω από το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα και αφετέρου τα όσα διαδραματίστηκαν εντός κι εκτός της μηχανοκίνητης αρένας!
Ήταν ένα φεστιβάλ ωδή στη μηχανοκίνηση, που ξεπέρασε και τον πιο απαιτητικό θεατή. Ένα φεστιβάλ, που μετέφερε τη μαγεία των μηχανοκίνητων σπορ σε μικρούς και μεγάλους.

Στα highlights του τριημέρου το Car Stunt Show με τον Alipiev να ξεσηκώνει τα πλήθη σε σκηνές βγαλμένες από χολιγουντιανή ταινία… σηκώνοντας το αυτοκίνητό του στις δύο ρόδες! Ακόμη, για πρώτη φορά σε επίσημο σόου στην Ελλάδα είχαμε ολοκληρωμένο Trial Βackflip από τον Μάριο Πολυχρονιάδη. Ένα αποτέλεσμα που έφερε όλους τους οδηγούς και τον διοργανωτή Μιχάλη Κοντιζά να αγκαλιάζονται και να πανηγυρίζουν σαν παιδιά την ώρα που χιλιάδες κόσμου προσέφεραν την… απαραίτητη αποθέωση.
Εντυπωσιακά Stunt & Drift Shows δίχως σταματημό, burnout, σούζες και πετάγματα με τρελή διάθεση απ’ όλους τους οδηγούς, 4x4 Shows που… κάρφωσαν τα βλέμματα στην αρένα, εκεί όπου τα Fire Shows συνέθεταν το πιο φλογερό και φαντασμαγορικό… παζλ σε πανελλήνιο επίπεδο. Ακόμη εντός της αρένας τα κορίτσια του Motor Festival επιδίδονταν στο δικό τους ξεχωριστό Show μαγνητίζοντας τα βλέμματα των θεατών.

Δίπλα από την αρένα, στη θάλασσα, τα Flyboarding και τα Jet Ski προσέφεραν απίστευτες στιγμές… απόδρασης, ταράσσοντας στην κυριολεξία τα κύματα. Η αδρεναλίνη εκτινάχτηκε στα ύψη και από τα Paramotor Shows με προσγείωση και απογείωση μέσα από την αρένα, με τα εναέρια κόλπα να ολοκληρώνουν το μωσαϊκό του θεάματος και της αδρεναλίνης.
Tα παραπάνω ως βασικά συστατικά και highlights ενός μαγικού τριημέρου σ’ έναν χώρο, όπου η Έκθεση του Motor Festival πρόβαλλε την τελευταία λέξη από τον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας και ο προσομοιωτής οδήγησης της F1 έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να κάτσουν στο τιμόνι και τα πεντάλ και να ζήσουν μοναδικές στιγμές δράσης.

Η διοργανώτρια εταιρεία EΛ HERO και ο διοργανωτής, Μιχάλης Κοντιζάς θέλησαν να αφιερώσουν την επιτυχία του 13ου Motor Festival στον επαγγελματία οδηγό Παναγιώτη Γρηγορίου, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.
«Το 13ο Μotor Festival ήταν μια πραγματική δοκιμασία που άλλαξε τα δεδομένα στον κόσμο των θεαμάτων. Αγωνιστήκαμε και πολεμήσαμε ως την ολοκλήρωση του με όλους και με όλα και γι’ αυτό αφιερώνουμε την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στον Παναγιώτη Γρηγορίου. Ο Παναγιώτης τόσα χρόνια μας αποδεικνύει ότι τίποτα δεν τον σταματά και τώρα που περνά δύσκολες στιγμές του στέλνουμε το μήνυμα να επιστρέψει γρήγορα δυνατός κοντά μας. Θα επιστρέψει γιατί είναι ασταμάτητος, όπως και το Motor Festival».
To Motor Festival έχει καθιερωθεί για τα καλά, πλέον, στη χώρα μας και το σημαντικότερο είναι ότι συνεχώς εξελίσσεται. Αποτελεί θεσμό της μηχανοκίνησης, μια γιορτή για όλους με στόχο την προβολή των αθλητικών συλλόγων και των οδηγών που μετέχουν και φυσικά με σκοπό τη διάδοση της μηχανοκίνητης μαγείας. «Εμείς συνεχίζουμε, εσείς ακολουθήστε μας» είναι το σύνθημα εν όψει των επόμενων event. Μείνετε… συντονισμένοι!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ