ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Γ. Μανιάτης: Πως θα κάνουν πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία οι ΣΥΡΙΖΑιοι στις 17 Νοέμβρη, όταν ο Καμμένος υπόσχεται τρεις νέες Αμερικάνικες βάσεις;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:51:00 μ.μ. | |
 Γ. Μανιάτης: Πως θα κάνουν πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία οι ΣΥΡΙΖΑιοι στις 17 Νοέμβρη, όταν ο Καμμένος υπόσχεται τρεις νέες Αμερικάνικες βάσεις;
Σημεία συνέντευξης Γ. Μανιάτη στην τηλεόραση της ΕΡΤ με τον Κώστα Αρβανίτη, στην εκπομπή «Άλλη διάσταση»


1. Το 2011 κ στη συνέχεια 2013-14 δρομολογήσαμε τις στρατηγικές συνεργασίες με Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο για το ενεργειακό Eldorado της Α. Μεσογείου.

2. Έχω βαθιά εκτίμηση κι εμπιστοσύνη στην εμπειρία κ τη θεσμική συμπεριφορά του Γιάννη Στουρνάρα.


3. Πολύ μεγάλος ο κίνδυνος από την τραγική οικονομική συμπεριφορά της κυβέρνησης που αυξάνει το country risk. Σήμερα η χώρα έχει Μνημόνιο μέχρι το 2060, χωρίς όμως τη φτηνή χρηματοδότηση. Το «μαξιλάρι» είναι κουμπαράς που δεν πρέπει να σπάσει.

4. Η κυβέρνηση Κ. Καραμανλή χρεωκόπησε τη χώρα, όπως άλλωστε έχουν αναγνωρίσει Τσίπρας - Τσακαλώτος στους προϋπολογισμούς που έχουν καταθέσει ως κυβέρνηση.

5. Ένα μεγάλο μπράβο κι ευχαριστώ στον Πατέρα Αντώνιο με την Κιβωτό του Κόσμου, που βραβεύτηκε χθες από το Ευρωκοινοβούλιο.

6. Ο σημαντικότερος υπουργός του Α. Τσίπρα, ο κ. Π. Καμμένος, δηλώνει στις ΗΠΑ οτι η συμφωνία των Πρεσπών έχει κ εναλλακτική πρόταση, όταν ο ΠΘ την θεωρεί κορυφαία πρόταση εθνικής προτεραιότητας.

7. Πως άραγε θα διαδηλώσουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι στην Αμερικάνικη Πρεσβεία στις 17 Νοέμβρη, όταν ο υπουργός τους Καμμένος υπόσχεται τρεις νέες βάσεις στους Αμερικανούς, σε Αλεξ/πολη, Βόλο, Λάρισα;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ