ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Έχασε 2-0 ο Παναργειακός στην Καλαμάτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:55:00 μ.μ. | | |
Έχασε 2-0 ο Παναργειακός στην Καλαμάτα
Μόνη πρώτη στην βαθμολογία του 8ου ομίλου είναι πλέον η Καλαμάτα, η οποία πρόσθεσε μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό της.

Το πρώτο 20΄ του αγώνα με τον Παναργειακό κύλησε δίχως κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες.
Όλα αυτά μέχρι το 26΄ όταν ο Φουάσης με πλασέ νίκησε τον Φαρμάκη για να κάνει το 1-0 για τους Μεσσήνιους. Έπειτα από το τέρμα αυτό η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου κυριάρχησε στο παιχνίδι και στο 30΄ έφτασε κοντά στο να ζευγαρώσει τα τέρματα της, το σουτ όμως του Αντωνιάδη αντί για τα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 49΄ η «Μαύρη Θύελλα» κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα της, αυτή την φορά με κεφαλιά του Πινδώνη.
Στο 61΄ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο ευνοϊκά για τους Μεσσήνιους καθώς ο Παναργειακός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Παναγιώτου με απευθείας κόκκινη κάρτα. Αό το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι στο ήδη υπάρχον σκορ, το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή .
ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Γιάννης Χριστόπουλος): Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Φουάσης (82’ Ζελέκου), Πινδώνης, Γιόνδης (86’ Λαθύρης), Μίνγκας (92’ Χότζα), Μαστραντωνάκης (80’ Ζαχαρόπουλος)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Φαρμάκης, Παναγιώτου, Μπούτας, Καλύβας, Μπριλάκης, Κυριακόπουλος, Τσιμικλής, Μαρίνης (70’ Γεωργιόπουλος), Συρεγγέλας (79’ Παιδάκης), Μπουντόπουλος, Καδάς
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ