ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

2η θέση για Μποζιονέλο - Παναρίτη από την Αργολίδα στο 27ο Rally Sprint Αμαλιάδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 π.μ. |
2η θέση για Μποζιονέλο -  Παναρίτη στο 27ο Rally Sprint Αμαλιάδας
Το 27ο Rally Sprint Αμαλιάδας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από την ΑΟΛΑΠ σε συνδιοργάνωση με την Π.Δ.Ε. (Περιφ. Ενότητα Ηλείας), τον Δήμο Ήλιδας και το Ν.Ο.Δ.Δ. (Ηλείος).

Η ειδική διαδρομή Χάβαρι των 10,3 km περίμενε να υποδεχθεί τους αγωνιζόμενους στα τεχνικά και γρήγορα κομμάτια της. Έτσι την Κυριακή το πρωί στις 10:00 εκκίνησε το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Στην υπόθεση της γενική κατάταξης, το πλήρωμα της ΑΟΛΑΠ των Στυλιανού Λαϊνόπουλου-Αναστάσιου Παπαδόπουλου έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του με το Subaru Impreza GC8 κερδίζοντας την ειδική με διαφορά 20 δευτερολέπτων από τους Ιωάννη Μποζιονέλο-Ευάγγελο Παναρίτη της ΑΛΜΑ 4x4 Ναυπλίου, με Mitsubishi Lancer EVO VI. Τρίτοι, με ένα Citroen Saxo της κατηγορίας C5/F2 με έναν εκπληκτικό χρόνο και ξεσηκώνοντας τους θεατές, ήταν οι Παναγιώτης Πολυμενέας-Ίαν Άντονυ Παπανικολάου της ΑΛΑ Καλαμάτας και της ΑΟΛΑΠ αντίστοιχα. Καρτερικά από πίσω από το ΑΣΜΑ Ν. Ηλείας οι Χρήστος Χατζόπουλος-Αριστέα Χατζοπούλου με μια πανέμορφη Toyota Corolla AE86 της κατηγορίας C4/F2.

Το 27ο Rally Sprint Αμαλιάδας έλαβε τέλος, με ασφάλεια πάνω απ’όλα που είναι και το σημαντικότερο. Όλοι οι θεατές βρίσκονταν στις θέσεις τους, ακούγοντας τους υπεύθυνους της οργάνωσης κι αυτό μας κάνει περήφανους.

Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου σας περιμένουμε στο επετειακό 40ο Ολυμπιακό Ράλλυ και στο 28ο Rally Sprint Αμαλιάδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ