ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Εξασθενημένος ο "Ορέστης" στην Ελλάδα - 20.000 κεραυνοί μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:19:00 π.μ. |
Εξασθενημένος ο "Ορέστης" στην Ελλάδα  - 20.000 κεραυνοί μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (βίντεο)
Δεν θα χτυπήσει τη χώρα με την ίδια σφοδρότητα που πέρασε από την Ιταλία το χαμηλό βαρομετρικό με την επωνυμία «Ορέστης» που βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα. Αξιοδημείωτο, πάντως, είναι το γεγονός, ότι από την κακοκαιρία «Ορέστης» έχουν προκληθεί περισσότεροι από 20.000 κεραυνούς μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας.


Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό, το “κύμα κακοκαιρίας” θα χτυπήσει όλη τη χώρα και κυρίως τις νότιες και τις δυτικές περιοχές, όπως ανατολική και νότια Πελοπόννησο, το Ιόνιο, την Κρήτη και τις δυτικές Κυκλάδες.

Ο «Ορέστης» θα φέρει πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και καταιγίδες για τις επόμενες μέρες αλλά το φαινόμενο δεν θα είναι τόσο ισχυρό όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί.

Από Τετάρτη 23/10 το φαινόμενο θα περιοριστεί στη Νότια Ελλάδα, κυρίως Κρήτη και Νότια Πελοπόννησο. Ενώ την Πέμπτη 24/10 θα υπάρξει αισθητή πτώση θερμοκρασίας και στη Βόρεια Ελλάδα.

Όσο για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, θα υπάρξει αισθητή βελτίωση του καιρού ήδη από το Σάββατο (26/10), σύμφωνα με την πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού.

Δείτε το βίντεο απ’ το δελτίο του ΑΝΤ1:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ