ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

400 ποδηλάτες της "30ης Σπαρτακιάδας" πέρασαν από την Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:02:00 μ.μ. | |
400 ποδηλάτες της "30ης Σπαρτακιάδας" πέρασαν από την Αργολίδα
 400 ποδηλάτες που συμμετέχουν στην «30η Ποδηλατική Σπαρτακιάδα» πέρασαν από την Αργολίδα και συγκεκριμένα από την πόλη του Άργους που ξεκίνησε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 7:30 από το Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο της Αθήνας.

Οι ποδηλάτες πέρασαν και από την Αργολίδα στις 12:15 μ.μ. το μεσημέρι του Σαββάτου και θα τερματίσουν μπροστά από το μνημείο του Λεωνίδα στη Σπάρτη 12 ώρες μετά την εκκίνηση.
Το πλήθος των συμμετεχόντων περιλαμβάνει αθλητές από όλη την Ελλάδα, πανελληνιονίκες, βαλκανιονίκες, πρωταθλητές, ποδηλάτες που έχουν ξεχωρίσει σε διεθνείς διοργανώσεις και ένα σημαντικό αριθμό συνεχώς αυξανόμενων συμμετοχών από το εξωτερικό, ενω για πρώτη φορά στην διοργάνωση συμμετέχει αγωνιστικά και ο Πρέσβης της Αμερικής στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ
Σύσσωμος ο Σπαρτιατικός κόσμος υποδέχεται κάθε χρόνο και τιμά τους συμμετέχοντες με τις προετοιμασίες του στη Σπάρτη, με τον ίδιο το Δήμο, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, τον Οργανισμό Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και άλλες τοπικές οργανώσεις να συμβάλλουν τα μέγιστα - ηθικά και υλικά – για την επιτυχή έκβαση της διοργάνωσης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ