ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Περισσότερα από 50 διεθνή και ελληνικά πληρώματα στο Ναύπλιο που συμμετέχουν στο «Tour du Peloponnese» (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:32:00 π.μ. |
Περισσότερα από 50 διεθνή και ελληνικά πληρώματα στο Ναύπλιο που συμμετέχουν στο «Tour du Peloponnese» (βίντεο)
 Η Scuderia Triskelion σε συνεργασία με τα Σωματεία ΑΛΑΚ, ΑΡΣΟΕ, ΕΛΙΑ, υπό την ΟΜΑΕ, την αρωγή της ΦΙΛΠΑ και υπό την αιγίδα του Δήμου Άργους Μυκηνών & της ΚΕΔΑΜ, διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο τον αγώνα Ιστορικών Αυτοκινήτων με την ονομασία «Tour du Peloponnese» το διάστημα 1 έως 6 Οκτωβρίου 2018.
 Το Tour du Peloponnese, είναι ένας αγώνας Regularity που προσφέρει στους λάτρεις το κλασσικού αυτοκινήτου μια οδηγική πανδαισία 1500 χιλιομέτρων, εξαιρετικών Πελοποννησιακών διαδρομών και την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικές από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας.
Το αγωνιστικό σκέλος έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού η ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ είναι γνωστή για την επιλογή ποιοτικών διαδρομών και την άρτια διοργάνωση που περιλαμβάνει επίσης οδική βοήθεια στην περίπτωση απροόπτου και online υπηρεσίες αποτελεσμάτων. Με σχεδόν 50 διεθνή και ελληνικά πληρώματα που συμμετέχουν οι «μάχες» στις ειδικές διαδρομές είναι «επικές».
Το απόγευμα της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου τα πληρώματα έφτασαν στο λιμάνι του Ναυπλίου όπου το πρωί της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου ξεκίνησαν για την τελευταία διαδρομή τους όπου και μετά την περιβόητη νυχτερινή Ειδική κάτω από την Ακρόπολη του Άργους, τo κάστρο της Λάρισας, οι διεκδικητές του τροπαίου θα τερματίσουν σε μια πανηγυρική τελετή στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος.
Εκεί στις 21:00 στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος θα απολαύσουν το δείπνο τους στον υπαίθριο χώρο του Παλαιού Δημαρχείου υπό την αιγίδα του Δήμου Άργους Μυκηνών και την συνδιοργάνωση της ΚΕΔΑΜ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ