ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 55ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. |
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 55ο Ετήσιο Συνέδριο της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος στο Ναύπλιο
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στις 08/09/2018 οι εργασίες του 55ου Ετήσιου Συνεδρίου της Στοματολογικής Εταιρείας της Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας στο Ναύπλιο. 

Στην εναρκτήριο συνεδρία απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της Στοματολογικής Εταιρείας Ελλάδος, κος I. Μελακόπουλος, ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, κος Δ. Παπαδημόπουλος, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κος Δ. Κωστούρος, ενώ την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, κος Α. Κατσίκης. 

Η εναρκτήρια εισήγηση του κου Τσεκέ με θέμα τους μυθικούς ήρωες του Ναυπλίου και έμφαση στη ζωή και τη δίκη του Παλαμήδη κέντρισε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων. 

Κύριο θέμα του συνεδρίου ήταν οι ψηφιακές εφαρμογές και τεχνολογίες που άλλαξαν την κλινική άσκηση της Οδοντιατρικής. Το πρόγραμμα πλαισίωσαν keynote lectures, Master class, εισηγήσεις και κλινικά θέματα. 

Με δύο Πρακτικά Σεμινάρια, που αφορούσαν την προσθετική επί εμφυτευμάτων και τη λειτουργική και αισθητική επιτυχία των άμεσων αποκαταστάσεων στην πρόσθια ζώνη, δόθηκε η ευκαιρία στους συνέδρους να ασκηθούν στις αντίστοιχες τεχνικές. 

Το πρόγραμμα συμπληρώθηκε με πολυάριθμες ελεύθερες ανακοινώσεις, που απέδειξαν τη δυναμική της νέας γενιάς των συναδέλφων. Στη συνεδρία των e-poster που συνεχίστηκε για τέταρτη χρονιά, βραβεύτηκαν οι εργασίες των Δ. Μολδοβάνη, Χ. Παξιμαδά και των Η. Κρανιά, Ο. Αλεκίδου, Γ. Γκαβέλα. Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε προς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία του Συνεδρίου. 

Οι περιλήψεις των ελεύθερων ανακοινώσεων και των επιτοίχιων επιδείξεων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.stomatologia.gr.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ