ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Πέθανε βρέφος 5 μηνών όταν στον ύπνο του μπλέχτηκε στην κουβέρτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:12:00 π.μ. |
Βρέφος 5 μηνών μπλέχτηκε στην κουβέρτα του και πέθανε
 Το νήμα της ζωής ενός κοριτσιού, μόλις 5 μηνών, κόπηκε απότομα και με παράδοξο τρόπο. Το βρέφος βρισκόταν στο καλαθάκι του, όταν στριφογύρισε, μπλέχτηκε στην κουβέρτα του και μετά από αυτό δεν «ξύπνησε» ποτέ.

H μητέρα του βρέφους, 6 μήνες μετά τον θάνατο του μωρού της περιγράφει τις στιγμές που έζησε εκείνο το μεσημέρι του Απριλίου του 2018.

«Άφησα την Cleo για περίπου μισή ώρα όταν άκουσα τον σκύλο μας, ράτσας Jack Russellμ να γαυγίζει ανεβοκατεβαίνοντας τις σκάλες. Έτρεξα και είδα το μωρό μέσα στο καλαθάκι, μπλεγμένο μέσα στην κουβέρτα. Δεν ανταποκρινόταν, δεν μπορούσε να ξυπνήσει».

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο από το μέρος όπου ζει η οικογένεια στο χωριό Troon του διαμερίσματος Cornwall του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν τους χτύπους της καρδιάς, αλλά το μωρό δεν απέκτησε ξανά τις αισθήσεις του. Η συμβουλή τους ήταν ότι ακόμη κι αν επιζούσε θα αντιμετώπιζε σοβαρή εγκεφαλική δυσλειτουργία. Έτσι, οι γονείς αποφάσισαν να διακοπεί να μη συνεχιστεί η μηχανική βοήθεια.

«Η Cleo δεν πέθανε από κάτι που έκανες ή δεν έκανες σωστά. Πέθανε παρά το γεγονός ότι τη μεγάλωνες σωστά και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν υπέφερε» είπε στη μητέρα ένας εκ των παιδιάτρων. Η μητέρα μετά τον θάνατο του μωρού ενημερώθηκε ότι μπορεί να το έχασε και εξαιτίας του αιφνίδιου συνδρόμου του θανάτου των νηπίων.

«Είναι τόσο φρικτή η απώλεια. Δε θα την ευχηθώ σε κανέναν» κατέληξε η μητέρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ