ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ευάγγελος Ρεβίθης: Από το Δημοτικό Ωδείο Άργους Μυκηνών στην Ακαδημία Νέων Μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:26:00 μ.μ. | | |
Ευάγγελος Ρεβίθης: Από το Δημοτικό Ωδείο Άργους Μυκηνών στην Ακαδημία Νέων Μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών
Στην Ακαδημία Νέων Μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών θα μετέχει από φέτος και μετά από την προβλεπόμενη ακρόαση (στην οποία, να σημειώσουμε, συναγωνίστηκε με μουσικούς υψηλότερου επιπέδου σπουδών ή διπλωματούχους και πέτυχε να εισαχθεί παμψηφεί!) ο μαθητής του Δημοτικό Ωδείο Άργους Μυκηνών  Ευάγγελος Ρεβίθης! 

Μια ακόμα επιτυχία για τον πολλά υποσχόμενο νέο μουσικό, μετά την εισαγωγή του στην Camerata Junior-Ορχήστρα Νέων των Φίλων της Μουσικής.

Ο Ευάγγελος Ρεβίθης γεννήθηκε το 2000, στο Δρέπανο Ναυπλίου. Σε ηλικία 10 ετών ξεκίνησε τα μαθήματα βιολιού στο Δημοτικό Ωδείο Άργους, με καθηγητή τον Νίκο Μάνδυλα κορυφαίο A’ στην Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. 

Έχει διακριθεί σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς βιολιού και τώρα είναι σπουδαστής του Β' έτους Ανωτέρας τάξης. Είναι μέλος της Underground Youth Orchestra και έχει λάβει μέρος σε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό. 

Επίσης έχει παίξει με το Δ.Ω.Α στην αδερφή πόλη του Άργους στην Γαλλία, Abbeville. 

Η τελευταία συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο καλών τεχνών der Kunste στο Βερολίνο. 

Έδωσε εισαγωγικές εξετάσεις για την Camerata νέων, Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, με επιτυχία, όπως επίσης και στην Ακαδημία Νέων μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και πέρασε με επιτυχία παμψηφεί στις 9/10/2018.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ