ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
 Ο Δήμος Τρίπολης ενημερώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για την παροχή εφ’άπαξ βοηθήματος σε καταναλωτές με χαμηλά εισοδήματα στους οποίους έχει διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα για την επανασύνδεσή του.
-Ραντεβού στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις περικοπές των συντάξεων τους δίνουν οι συνταξιούχοι για τις 15 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

-Στα πλαίσια του εορτασμού της μνήμης του Ρωμανού του μελωδού η χορωδία του Ορφέα της Τρίπολης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 11:15 το πρωί αγιασμό στα εντευκτήρια της για την έναρξη της νέας χορωδιακής χρονιάς.

-Σκυλιά όρμησαν και δάγκωσαν άνδρα στο λιμάνι της Κορίνθου και τον έστειλαν στο νοσοκομείο.

-Ομιλία με θέμα Δικαιώματα υψηλής νοημοσύνης θα γίνει στην Άρια Ναυπλίου στις 18 Οκτωβρίου στις 19:00 το απόγευμα με ομιλητή τον καθηγητή Νίκο Λυγερό.

-Ο Δήμος Πύλου Νέστορος όπως κάθε χρόνο στις 20 Οκτωβρίου 2018 αναβιώνει ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά γεγονότα της Ελλάδας .191η Επέτειος της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου Ναυαρίνεια 2018 στην Πύλο.

-Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο Τουρισμού και εστίασης οργανώνει ο Δήμος Σπάρτης 16-17 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο του Μυστρά.

-Ασύλητος θαλαμοειδής τάφος από τους μεγαλύτερους που έχουν βρεθεί μέχρι τώρα , ανακάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη στο Μυκηναϊκό νεκροταφείο στα αηδόνια της Νεμέας , σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Δέσποινα Αρσένη
Πηγή:ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ