ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Καιρός: Τοπικές ασθενείς βροχές και υψηλές θερμοκρασίες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 μ.μ. |
Καιρός: Τοπικές ασθενείς βροχές και υψηλές θερμοκρασίεςΠεραιτέρω άνοδο θα παρουσιάσει την Τετάρτη ο καιρός σε όλη τη χώρα και κατά τόπους θα φτάσει τους 26 βαθμούς ενώ οι βροχές θα είναι λίγες και θα εκδηλωθούν κυρίως στα ΒΔ όπου το πρωί είναι πιθανόν να έχουμε και μεμονωμένες καταιγίδες.


Την Τετάρτη θα έχουμε παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά και πιο πυκνή συννεφιά στη ηπειρωτική και τη Δυτική Ελλάδα με βροχές και πιθανόν καταιγίδες το πρωί στα Βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι και θα έχουμε πολλές ομίχλες το πρωί.

Στη Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα θα επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες και το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

Στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά οι νεφώσεις θα είναι αυξημένες στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας με παροδικές βροχές και στα βορειοδυτικά καταιγίδες.

Στη Νότια Ελλάδα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και κυρίως στα ανατολικά ο καιρός θα είναι πιο ανοιχτός και οι άνεμοι θα φτάνουν τα 3 με 4 και αργότερα τοπικά 4 με 5 μπ

Στην Αττική την Τετάρτη ο καιρός θα κυλήσει με αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες και περιορισμένη ορατότητα το πρωί . Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μπ και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ομίχλης το πρωί. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Την Πέμπτη θα εξακολουθήσει να υπάρχει η πιθανότητα βροχών στα δυτικά με αραιές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα. Οι άνεμοι από την Παρασκευή γυρίζουν σε ΒΑ στα ανατολικά 5-6 και τοπικά 6 με 7 μπ και το Σαββατοκύριακο πέφτει η θερμοκρασία κατά 4 περίπου βαθμούς.

Παρακολουθείστε την εβδομαδιαία πρόγνωση του καιρού σε βίντεο του ενός λεπτού:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ