Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018

Με μεγάλο ενδιαφέρον η διάλεξη του Γ. Φίλη στην Ασίνη με θέμα: «Έχει Μέλλον ο Πολιτισμός μας;» (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:54:00 μ.μ. | |
Με μεγάλο ενδιαφέρον η διάλεξη του Γ. Φίλη στην Ασίνη με θέμα: «Έχει Μέλλον ο Πολιτισμός μας;»
Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:00, ο διακεκριμένος επιστήμονας, συγγραφέας, ποιητής, ερευνητής με διεθνή αναγνώριση σε πολλούς τομείς, με καταγωγή από την Ασίνη, τέως Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης και Ομότιμος Καθηγητής, έδωσε διάλεξη με θέμα: «Έχει Μέλλον ο Πολιτισμός μας;»
Μας έκανε παρουσίαση του περιβάλλοντός μας και τις αιτίες που δημιουργούν την κλιματική αλλαγή στον πλανήτη. Μετά από την ανάλυση που μας παρουσίασε, έκανε προτάσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο που θα μπορούσαν να βελτιώσουν το Μέλλον του Πλανήτη μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλίου Κωνσταντίνος Ρούτουλας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βασίλης Χριστόπουλος, ο τέως Νομάρχης Αναστάσιος Σαλεσιώτης, επίσης τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι σωματείων της περιοχής και άτομα από την ευρύτερη περιοχή, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες εκείνης της ημέρας λόγω του «Ζορμπά», άκουσαν με προσοχή τον ομιλητή και στο τέλος ακολούθησε διάλογος και προτάσεις για το Μέλλον του Πολιτισμού μας. Ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός συμμετείχε με επιστολή που μας έστειλε.
Το σωματείο «Το Καστράκι Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Ασίνης & Αγίας Παρασκευής» ευχαριστεί τον Δήμο Ναυπλίου για την βοήθεια που προσέφερε ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η διάλεξη.
Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Xenon Cafe Bistro & το Εργαστήρι Παραδοσιακών Προϊόντων του Αναστάσιου Μάλλιου.
Με τιμή,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου,
«Το Καστράκι Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Ασίνης και Αγίας Παρασκευής»
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ