ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Κατά της διαιτησίας ο Παναρκαδικός για τον αγώνα με την Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:38:00 π.μ. | |
Κατά της διαιτησίας ο Παναρκαδικός για τον αγώνα με την Ερμιονίδα
 Ο Παναρκαδικός έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του Λάκωνα διαιτητή Λιάρου και του βοηθού του Σόβολου, στο Κρανίδι, όπου έχασαν με 2-0 από την Ερμιονίδα.


Η διοίκηση των “πρασίνων” εξέδωσε λοιπόν ανακοίνωση σε υψηλούς τόνους για τα δυο μέλη του Συνδέσμου διαιτητών Λακωνίας ενώ χαρακτηρίζει άριστη την παρουσία του α’ βοηθού, του… Μεσσήνιου Μάριου Καρβούνη.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ


Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Αναλυτικά:

“Με την παρούσα επιστολή το Σωματείο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. διαμαρτύρεται έντονα για την απαράδεκτη διαιτησία των μελών σας ( Λιάρου – Σόβολου ) που οδήγησε την ομάδα μας στην ήττα με την Α.Ε. Ερμιονίδας στην πρεμιέρα ( 30/9/18 ) του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ( 8ος όμιλος ).

Ότι δεν μπορούσε να κάνει η γηπεδούχος ομάδα το έκανε ο διαιτητής του αγώνα κ. Λιάρος ο οποίος παρασυρόμενος από τον επόπτη του ( τον κ. Σόβολο ) στο 22ο λεπτό υπέδειξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι με αποτέλεσμα να “ξεκλειδώσει” το παιχνίδι και να δώσει στην ομάδα της Ερμιονίδας σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι μπορεί να αποδειχτεί από το βίντεο του αγώνα που είναι στη διάθεσή σας αλλά και από το γεγονός ότι ο διαιτητής της συνάντησης δεν υποδεικνύει αμέσως την παράβαση αν και είναι πολύ κοντά στη φάση.

Ο νεαρός επόπτης λανθασμένα συμβουλεύει τον διαιτητή και έτσι υποδεικνύεται η “παράβαση” που μόνο αυτός είδε!

Δεν είναι όμως μόνο αυτό που μας ανάγκασε να οδηγηθούμε στην έγγραφη διαμαρτυρία προς την ένωσή σας ( με κοινοποίηση στην ΕΠΟ ) αλλά και η συνολική προκλητική διαιτησία προς το ιστορικό μας Σωματείο από τα δύο μέλη σας.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα οι δύο κύριοι ( και όχι ο έτερος επόπτης Καρβούνης του Συνδέσμου Μεσσηνίας, ο οποίος ήταν άριστος ) διέκοπταν φάσεις όταν η ομάδα μας ήταν στην επίθεση και δεν έδιναν καθαρά φάουλ υπέρ του Παναρκαδικού με αποτέλεσμα να εκνευρίσουν τους ποδοσφαιριστές μας αλλά και τον προπονητή μας κ. Αντώνη Μαυρέα.

Τέτοιες διαιτησίες αδικούν κατάφωρα Σωματεία όπως το δικό μας που παλεύουν καθημερνά για την επιβίωσή τους. Τέτοιοι διαιτητές δε σέβονται ούτε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών που ιδρώνουν μέσα στα γήπεδα αλλά ούτε και των παραγόντων που ¨ματώνουν” οικονομικά για να διατηρηθούν όλα αυτά τα Σωματεία στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Απαιτούμε ισονομία και ισοτιμία από τους διαιτητές και γι αυτό ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των δύο μελών σας που με τις αποφάσεις τους καταδίκασαν την ομάδα μας στην πρώτη ήττα του πρωταθλήματος. Τέλος δηλώνουμε προς κάθε πλευρά ότι ως Διοίκηση θα προστατεύσουμε με κάθε τρόπο την ομάδα μας από όλους αυτούς που δε σέβονται την ιστορία της αλλά κυρίως δε σέβονται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.”
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ