ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Ιερά αγρυπνία στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου από τον Ιεροκήρυκα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Χρυσόστομο Κουλουριώτη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:10:00 π.μ. | | |
Ιερά αγρυπνία στην Ευαγγελίστρια Ναυπλίου  από τον Ιεροκήρυκα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Χρυσόστομο Κουλουριώτη
 Η εθελοντική ομάδα του Συσσιτίου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου τέλεσε Ιερά Αγρυπνία την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στον Ιερό Ναό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου.

Στην Ιερά Αγρυπνία προεξήρχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης και Ιεροκήρυκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Χρυσόστομος Κουλουριώτης. Κατά την Ιερά αγρυπνία και έψαλλε χορός Ιεροψαλτών Αργολίδος με χοράρχη τον πρωτοψάλτη του Μητροπολιτικού ναού Αγίου Γεωργίου Δημήτριο Καρκαλάτο.
Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο εφημέριος του ναού και υπεύθυνος του Συσσιτίου του Ιερού ναού Ευαγγελιστρίας ,ευχαρίστησε τον Ιεροκήρυκα της Αρχιεπισκοπής π. Χρυσόστομο Κουλουριώτη που με την παρουσία του τίμησε την ενορία αλλά και του εθελοντές του συσσιτίου.
Κατά την Ιερά αγρυπνία συμμετείχαν και ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής καθώς και ο Γενικός Αρχιερατικός της μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρος Αθανασόπουλος.
Ο Νέος Ιεροκήρυκας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών τοποθετήθηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών. Ο π. Χρυσόστομος διαδέχθηκε τον μέχρι πρότινος επί σειρά ετών Ιεροκήρυκα και νυν Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο.
Ο νέος Ιεροκήρυκας ήταν κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος, Ιεροκήρυκας αυτής και Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μαζίου Μεγάρων. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ