ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Ο Δημήτρης Σαραβάκος υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου υποστηριζόμενος από την Ένωση Κεντρώων (βίντεο)

Ο Δημήτρης Σαραβάκος υποψήφιος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στηριζόμενος από την Ένωση Κεντρώων
Συνάντηση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτριο Σαραβάκο είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Ο κ. Λεβέντης δήλωσε ότι η Ένωση Κεντρώων στηρίζει την υποψηφιότητα του κ. Σαραβάκου γιατί πληροί τα κριτήρια που έχει θέσει το κόμμα μας. Ο κ. Σαραβάκος έχει μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και υπηρετεί τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία τον χώρο.

Είναι έντιμος άνθρωπος και μαζί του η Ένωση Κεντρώων θα δώσει την μάχη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις αυτοδιοικητικές του Μαΐου και καλούμε τους πολίτες που στηρίζουν και αγαπούν την Ένωση Κεντρώων να στηρίξουν τον συνδυασμό του κ. Σαραβάκου.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτριος Σαραβάκος, δήλωσε μεταξύ άλλων: « Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες. Με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών, την καθημερινότητα και την ανάπτυξη θα δώσουμε την μάχη για να κερδίσουμε τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου. Καλούμε όλους τους πολίτες να μας κρίνουν και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας υπερψηφίσουν και η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα αλλάξει χέρια». Ο κ. Σαραβάκος ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ