ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Επίσκεψη του Γ.Γ. Υποδομών Γιώργου Δέδε στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:30:00 π.μ. | |
Επίσκεψη του Γ.Γ. Υποδομών Γιώργου Δέδε στο Άργος
Επίσκεψη στο Δημαρχείο του Άργους πραγματοποίησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Δέδες. Στην συνάντησή του με τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους πήρε μέρος και ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας.

Τα αιτήματα που του τέθηκαν από τον Δήμαρχο αφορούσαν την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, ειδικά την αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιϊας που εκτείνεται σε μεγάλη έκταση, αλλά και την άμεση αποζημίωση των δημοτών για τις ζημιές που έχουν υποστεί οικίες και καταστήματα. 
Ο Γιώργος Δέδες από την πλευρά του, διαπίστωσε τις σοβαρές ζημιές που προκλήθηκαν στην περιοχή από τη θεομηνία της προηγούμενης εβδομάδας, αναγνώρισε ως πολύ λογικά τα αιτήματα του Δημάρχου και δεσμεύτηκε πως το Υπουργείο Υποδομών θα συνδράμει άμεσα με την τεχνογνωσία των στελεχών του και με οικονομική ενίσχυση στην προσπάθεια του Δήμου για την αποκατάσταση των υποδομών που επλήγησαν. 

Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο κ. Δέδες συνοδευόμενος από υπαλλήλους του υπουργείου (μελετητές κλπ) ξεκίνησε την "περιοδεία" του στις πληγείσες περιοχές.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ