ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ερμιονίδας: Όλοι οι εργαζόμενοι στα Ξενοδοχεία υπάγονται υποχρεωτικά στη κλαδική Συλλογική Σύμβαση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:54:00 μ.μ. |
Σωματείο Ξενοδοχουπαλλήλων Ερμιονίδας: Όλοι οι εργαζόμενοι στα Ξενοδοχεία υπάγονται υποχρεωτικά στη κλαδική Συλλογική Σύμβαση
 Όλοι οι εργαζόμενοι στα Ξενοδοχεία υπάγονται πλέον υποχρεωτικά στη κλαδική Συλλογική Σύμβαση Ο Αγώνας των Σωματείων σε όλη την Ελλάδα έφερε αποτέλεσμα .Για αυτό οι εργαζόμενοι πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στα σωματεία τους και να παλεύουν για τα δίκαια αιτήματα τους.

Να μην ξεχνάμε όλοι ότι εμείς είμαστε η καρδιά κάθε παραγωγικής διαδικασίας και χωρίς εμάς πλούτος σε αυτή τη χώρα δεν θα υπάρχει .

Για αυτό δικαιούμαστε να απαιτούμε από την κάθε κυβέρνηση δίκαιες απολαβές και τις προβλεπόμενες συνθήκες εργασίας. .Καλούμε λοιπόν τις υπηρεσίες του υπουργείου να ελέγξουν την συμμόρφωση των εργοδοτών που έχουν επιβάλλει επιχειρησιακές συμβάσεις και δεν ανήκουν στην ¨Ενωση Ξενοδόχων.

Το Δ.Σ της Σ.Ξ.Ε

Την απόφαση για την επιβολή ώς γενικώς υποχρεωτική απο 21/9.2018 της κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας των εργαζομένων σε όλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας υπέγραψε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Η συγκεκριμένη σύμβαση αποτελεί τη μεγαλύτερη εν ισχύ κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, καθώς καλύπτει συνολικά περίπου 114.000 ξενοδοχοϋπαλλήλους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ