Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Αθλητικές εκδηλώσεις στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας για την ημέρα Αθλητισμού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:33:00 π.μ. | |
Αθλητικές εκδηλώσεις στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας για την την ημέρα Αθλητισμού
Στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αργολίδας πραγματοποιήθηκαν αθλητικές εκδηλώσεις με αφορμή την ημέρα Αθλητισμού, καθώς επίσης και ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν από την ψυχολόγο και αναπληρώτρια διευθύντρια κ. Αλεξάνδρου Αμέρισσα, για θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος κατόπιν παρότρυνσης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Οι δύο ομιλίες αφορούσαν αρχικά τη σειρά ιαπωνικών manga « Death note», το οποίο κρίνεται άκρως επικίνδυνο παγκοσμίως καθώς έφτασε σε σημείο να επηρεάζει εφήβους ανά τον κόσμο ενώ έχουν καταγραφεί σοβαρά περιστατικά, ακόμα και δολοφονίες. Η κυκλοφορία του έχει απαγορευτεί σε κάποιες χώρες, ενώ στην Ελλάδα παρουσιάστηκαν τα πρώτα κρούσματα. Η δεύτερη ομιλία αφορούσε τη χρήση στυλό-λέιζερ , καθώς ένα αγόρι υπέστη μερική τύφλωση. Έγινε ενημέρωση για τους συνδυασμούς παραγόντων που οδηγούν σε τόσο σοβαρούς τραυματισμούς των ματιών και τονίστηκε πόσο σημαντική είναι η αποφυγή αγοράς τέτοιου είδους παιχνιδιών.
Στη συνέχεια με υπεύθυνους τον καθηγητή φυσικής αγωγής κ. Νάτσκο Θωμά και την φυσιοθεραπεύτρια κ. Αυδούση Ελένη προβλήθηκε βίντεο με τη βιογραφία του παγκόσμιου πρωταθλητή πάλης Τζίμ Λόντου και η μέρα ολοκληρώθηκε με αθλοπαιδίες.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ