ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μητέρα και το μωρό της που μόλις βγήκαν από το μαιευτήριο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:29:00 μ.μ. |
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με μητέρα και το μωρό της που μόλις βγήκαν από το μαιευτήριο (βίντεο)
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην παλιά Εθνική Οδό Λαμίας-Στυλίδας, μετά τη σύγκρουση δυο οχημάτων, στον κόμβο που συνδέει την παλιά εθνική οδό με τη νέα, μετά τη Στυλίδα.

Το ένα αυτοκίνητο εκινείτο με κατεύθυνση από τις Ράχες προς τη Στυλίδα και σε αυτό επέβαιναν ένα ζευγάρι, με το μόλις λίγων ημερών μωρό τους.
Στο δεύτερο αυτοκίνητο που εκινείτο προς τον Καραβόμυλο, οδηγός ήταν ένας άνδρας που σύμφωνα με τις πληροφορίες κατάγεται από τον Καραβόμυλο. Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά οι δύο οδηγοί. Ευτυχώς η μητέρα τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ το μωρό δεν έπαθε το παραμικρό.
Στο σημείο έσπευσαν 3 ασθενοφόρα, που μετέφεραν όλους τους τραυματίες στο νοσοκομείο της Λαμίας. Για τον απεγκλωβισμό των δύο οδηγών χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών της 7ης ΕΜΑΚ και του κλιμακίου της Στυλίδας.
Σύμφωνα με το πληροφορίες που εξετάζει η αστυνομία, το ατύχημα έγινε όταν μία νταλίκα που εκινείτο από τη Στυλίδα προς τις Ράχες, επιχείρησε να στρίψει στον κόμβο προς τη Νέα Εθνική Οδό και έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο της οικογένειας με αποτέλεσμα στη συνέχεια αυτό να συγκρουστεί με το δεύτερο όχημα.
Από νωρίς το πρωί οι σήραγγες της Στυλίδας, παρέμεναν κλειστές λόγω εκτέλεσης εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και τα οχήματα εκτρέπονταν μέσω της παλιάς εθνικής οδού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ