ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Παραχώρηση ξενώνα στον Αχλαδόκαμπο από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών στην ΑΡΓΩ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 π.μ. | | |
Παραχώρηση ξενώνα στον Αχλαδόκαμπο από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών στην ΑΡΓΩ
Μετά από την παραχώρηση του ξενώνα του Αχλαδόκαμπου από τον Δήμο Άργους – Μυκηνών στην ΑΡΓΩ Τουριστική – Αναπτυξιακή Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Άργους – Μυκηνών, η δεύτερη προχωρά μία σειρά ενεργειών, ώστε ο ξενώνας να μπορέσει να λειτουργήσει.

Ειδικότερα, εγκρίθηκαν μεταξύ άλλων η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων του ξενώνα και συγκεκριμένα η αυλή και ο κήπος, οι συντηρήσεις του κτιρίου και μικρές επεμβάσεις με ελαιοχρωματισμούς, η συντήρηση και διόρθωση σιδερένιας, συρόμενης εξωτερικής πόρτας, καθώς και ολοκλήρωση των υδραυλικών και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.

Περαιτέρω, αποφασίστηκε η αγορά μερικού συμπληρωματικού εξοπλισμού για την διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου των δωματίων και της αίθουσας πρωινού, η αγορά διακοσμητικών για τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, η προμήθεια διαφόρων αναλώσιμων, καθώς και η αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών και καμερών ασφαλείας, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του ξενώνα.

Τέλος, αποφασίστηκε η κατασκευή δικτυακού ιστότοπου για την προβολή του ξενώνα και η προβολή του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με σκοπό την προσέλκυση επισκεπτών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ