ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Τ. Χειβιδόπουλος: Τα παιδιά μας έδωσαν σήμερα ένα γερό μάθημα αλληλεγγύης, ευγενούς άμιλλας, πάθους και αγωνιστικότητας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:28:00 μ.μ. | | |
Τ. Χειβιδόπουλος: Ένα γερό μάθημα αλληλεγγύης, ευγενούς άμιλλας, πάθους και αγωνιστικότητας
Είχα την τύχη να βρεθώ σήμερα στην υπέροχη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Διομήδης Άργους μαζί με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος, το Street Handball για μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων, στο Άργος.

Γελαστές και χαρούμενες φάτσες μικρών παιδιών γέμισαν την Πλατεία Αγίου Πέτρου και έδωσαν σε εμάς τους μεγαλύτερους, ένα γερό μάθημα αλληλεγγύης, ευγενούς άμιλλας, αλλά και πάθους, αγωνιστικότητας και άκοπης προσπάθειας για τον στόχο τους.

Τα παιδιά είχαν την τύχη να έχουν στο πλευρό τους την ανδρική ομάδα της Εθνικής Ελλάδος, καθώς παίκτες και προπονητικό επιτελείο βρέθηκαν μετά χαράς στο Άργος και τα ενθάρρυναν να αγαπήσουν το άθλημα της χειροσφαίρισης.

Παρατηρώντας ενδελεχώς αυτό το απίστευτο μείγμα μικρών παιδιών και καταξιωμένων αθλητών, με σιγουριά μπορώ να πω ότι σήμερα, μέσα σε λίγα τετραγωνικά μέτρα, συνυπήρξε το Α και το Ω, η βάση και η κορυφή της πυραμίδας του αθλητισμού! Μικρά παιδιά, που ίσως πρώτη φορά έπιαναν μπάλα του χάντμπολ στα χέρια τους, μαζί με άντρες που ζουν την κορυφαία στιγμή ενός αθλητή, την παρουσία τους στην Εθνική ομάδα!

Το ενδιάμεσο ταξίδι να είστε σίγουροι ότι είναι υπέροχο! 

Σας καλώ όλες και όλους να το ζήσετε, γιατί θα σας στιγματίσει μοναδικά στη ζωή σας!

Μια φορά Λύκος, για πάντα Λύκος!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ