Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Προχωράνε τα έργα για το κολυμβητήριο Άργους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:34:00 μ.μ. | |
Προχωράνε τα έργα για το κολυμβητήριο Άργους (βίντεο)
Προχωρούν τα έργα κατασκευής του κολυμβητηρίου στο Άργος με τις εργασίες να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κατασκευή της κεντρικής πισίνας 25 μέτρων και οκτώ διαδρομών.

Θα προκειται για ένα νέο σύγχρονο Ενεργειακού τύπου Κολυμβητήριο στο χώρο του πρώην Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού, το οποίο διαθέτει δύο (2) πισίνες, μία ανοικτή Ολυμπιακών προδιαγραφών 25 μέτρων και οκτώ (8) διαδρομών, και μία μικρότερη παιδική, στεγασμένη.
Το κολυμβητήριο αναπτύσσεται σε χώρο εκτάσεως 6 στρεμμάτων, και θα διαθέτει εκτός των άλλων, σύγχρονα αποδυτήρια ανδρών – γυναικών καθώς και παιδικά για τα μικρά παιδιά. Θα διαθέτει, επίσης, χώρο αναψυκτηρίου για τους επισκέπτες, με δυνατότητα παρακολούθησης μικρής και μεγάλης πισίνας, καθώς και γραφεία για το προσωπικό και τις διοικητικές υπηρεσίες.
Οι κερκίδες της μεγάλης πισίνας θα έχουν χωρητικότητα 300 ατόμων, επαρκούν για τους επισκέπτες πού παρακολουθούν αγώνες. Το συγκρότημα θα διαθέτει χώρο Ιατρείου-Αναπαυτηρίου για τους αθλητές.
Το κολυμβητήριο θα δέχεται ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, οι εγκαταστάσεις του δε, θα χρησιμοποιούν κάθε διαθέσιμη τοπική μορφή ανανεώσιμων πηγών, όπως ηλιακούς συλλέκτες, γεωθερμία, βιομάζα, αέριο. Το εκτιμώμενο κόστος λειτουργίας του ανέρχεται στο ¼ του κόστους συμβατικού καυσίμου, (πετρελαίου), πού το καθιστά προσιτό σε κάθε πολίτη, και ανοικτό, όλο το χρόνο.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ