Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2018

Χειβιδόπουλος: Δεν χρειάζομαι ούτε επιθυμώ την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Άργους - Τον καλώ να συνετιστεί

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:24:00 μ.μ. | |
Χειβιδόπουλος: Δεν χρειάζομαι ούτε επιθυμώ την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Άργους - Τον καλώ να  συνετιστεί
Με κείμενο του που ανάρτησε στον προσωπικο του λογαριασμό στο facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος απαντάει στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών και ενημερώνει για την κατάσταση και την πορεία των έργων αποκατάστασης στο Νομό.

"Όσες και όσοι στηρίχθηκαν ή «απόλαυσαν» την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Άργους φυσάν και το γιαούρτι".

"Ύστερα από την επιβεβαιωτική, αποστομωτική και ξεκάθαρη δήλωση εμπιστοσύνης του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη προς εμένα, όσον αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, καλώ το Δήμαρχο Άργους –Μηκηνών να συνετιστεί, ώστε να έχουμε τη θεσμική συνεργασία που απαιτούν οι ρόλοι μας.

Δεν χρειάζομαι ούτε επιθυμώ την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Άργους.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την Αργολίδα και τους κατοίκους της.

Έχω την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αργολίδας, του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη, όπως εκφράστηκε για άλλη μία φορά και με την σημερινή δήλωση του και ειδικότερα των συμπολιτών μου στο Δήμο Άργους.-Μυκηνών.

Άλλωστε όσες και όσοι στηρίχθηκαν ή «απόλαυσαν» την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Άργους, φυσάν και το γιαούρτι.

Συνεχίζουμε ως Περιφέρεια Πελοποννήσου - Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας τις εργασίες άμεσης αποκατάστασης των επειγόντων προβλημάτων, σε πρώτη φάση, σε όλη την έκταση του Νομού.
Σήμερα το πρωί επισκέφθηκα το Κιβέρι, όπου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των επειγόντων παρεμβάσεων στο χείμαρρο Ξοβριό και στην παραρρεμάτια ζώνη (τμήμα Επαρχιακή Οδό έως Παραλία) και αποδόθηκε προς διέλευση και χρήση για την εξυπηρέτηση των αγροτών.
Επίσης, σε συνεργασία με τους κατοίκους, προσδιορίστηκαν τα σημεία που θα συνεχιστούν οι άμεσες παρεμβάσεις.

Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε σε όλο το νομό, σεβόμενοι τους κατοίκους και το θεσμικό μας ρόλο.

Αφήνω την άσκοπη ρητορική για τους τηλεοπτικούς κωμωδούς.

Επίσης ενημερώνουμε ότι ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Ταφύλλης, κήρυξε, όπως είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν από τις ή στις 29-09-2018 στις παραπάνω περιοχές και προκάλεσαν πλημμύρες κτλ."


Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ