ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Επίσημη παράδοση στεγάστρου για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Αργολίδας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:05:00 μ.μ. | |
Επίσημη παράδοση στεγάστρου για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Αργολίδας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (βίντεο)
Στο κτήριο του ΚΕΦΙΑΠ Αργολίδας όπου στεγάζεται και το ΕΚΑΒ πραγματοποιήθηκε σύντομη εκδήλωση προς τιμήν της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας που έκανε προσφορά το στέγαστρο για την κάλυψη των αναγκών των αυτοκινήτων του ΕΚΑΒ Αργολίδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννησου σε θέματα υγείας Ελένη Παναγιωτοπούλου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Σαρρής και Βασίλης Σιδέρης, ο Σταμάτης Μπακόπουλος Διευθυντής του Παραρτήματος Τρίπολης του ΕΚΑΒ, ο Γιώργος Μαθιόπουλος Πρόεδρος των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ και φυσικά οι εργαζομενοι στο ΕΚΑΒ Αργολίδας.
"Παραδόθηκε σήμερα το ένα από τα προγραμματισμένα στέγαστρα για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Αργολίδας, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο αίτημα των εργαζομένων.Είναι ιδιαίτερα σημαντική η προφύλαξη των οχημάτων, αλλά και του φαρμακευτικού υλικού και του εξοπλισμού των ασθενοφόρων, απέναντι στις καιρικές συνθήκες και ιδιαίτερα τις υψηλές θερμοκρασίες. Το έργο των εργαζομένων διευκολύνεται και βελτιώνονται οι συνθήκες διακομιδής των ασθενών" τόνισε σε δηλώσεις του ο κος Χειβιδόπουλος.
"Η τριμελής επιτροπή εργαζόμενων ΕΚΑΒ Τομέα Ναυπλίου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας για την χρηματοδότηση και κατασκευή του στεγάστρου των ασθενοφόρων. "
Η ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

ΤΣΙΑΜΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 
ΟΨΙΜΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 
ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ