ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Στην Αρκαδία με κλαρίνα και τσολιάδες παντρεύεται σήμερα η Μαρία Μενούνος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:25:00 π.μ. |
Στην Αρκαδία με κλαρίνα και τσολιάδες παντρεύεται σήμερα η Μαρία Μενούνος
Λίγες ώρες έμειναν για τον θρησκευτικό γάμο της Μαρίας Μενούνος με τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο στο χωριό Άκοβο Αρκαδίας από όπου κατάγεται η παρουσιάστρια.

Το μυστήριο θα γίνει στις 4 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και θα ακολουθήσει η δεξίωση στο Δημοτικό Σχολείο Ακόβου.

Ο γάμος όπως είναι ήδη γνωστό θα είναι άκρως παραδοσιακός με κλαρίνα, τσολιάδες, σχάρες με γουρουνόπουλα και αρνιά στην πλατεία του χωριού. Τις προετοιμασίες έχει αναλάβει ο πατέρας και η μητέρα της Μενούνος.

Το ζευγάρι παρόλο που θέλει ένα γάμο παραδοσιακό, επέλεξε για πρώτο χορό ένα βαλς που χορογράφησε ξάδελφος της γνωστής παρουσιάστριας.
Ο γάμος της παρουσιάστριας θα πραγματοποιηθεί με όλες τις ελληνικές παραδόσεις ενώ κουμπάροι θα είναι το ζευγάρι Πατίτσα-Χρουσαλά, τον Δημήτρη Γιαννέτο και τον Σωτήρη Κυρανάκο.

Όσον αφορά το νυφικό της θα φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη ενώ το make up και τα μαλλιά της θα επιμεληθεί ο κουμπάρος και κολλητός της Δημήτρης Γιαννέτος.

Παραδοσιακό χαρακτήρα θα έχουν και τα αναμνηστικά που θα παραλάβουν οι καλεσμένοι αφού τα επιμελήθηκε μαζί με της μπομπονιέρες η Κρητικιά δημιουργός Ελίνα Μπακίντα.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στην Times Square της Νέας Υόρκης ανήμερα Πρωτοχρονιάς του 2017, έφτασε στην Ελλάδα την Τετάρτη και ανυπομονεί να ζήσει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

ΠΗΓΗ: Γόβα Στιλέτο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ