Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018

Κλείδωσε η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:38:00 μ.μ. | |
Κλείδωσε η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου
Ημέρα οριστικοποίησης των ονομάτων σε διάφορες Περιφέρειες της χώρας ήταν η χθεσινή για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Χθες, κατά τη διάρκεια της υποδοχής του Γερμανού Προέδρου της Δημοκρατίας στην Καλαμάτα, ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας εμφανίστηκε χαρούμενος και συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στην οριστικοποίηση της υποψηφιότητάς του, αν και η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται την προσεχή Δευτέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των περισσότερων αθηναϊκών εφημερίδων, "τέσσερα πρόσωπα που προέρχονται από την αυτοδιοίκηση θα διεκδικήσουν τις Περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη της Ν.Δ.

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, σήμερα το πρωί κλείδωσαν οι εξής υποψηφιότητες:
O πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης θα είναι ο αντίπαλος της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο επί τρεις θητείες δήμαρχος Καλαμάτας και επί σειρά ετών πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Παναγιώτης Νίκας θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Δέδε και τον νυν περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη

Επίσης, σήμερα (σ.σ. χθες) το πρωί στην Πειραιώς κλείδωσαν ως υποψήφιοι περιφερειάρχες και δύο νέα αυτοδιοικητικά στελέχη. Πρόκειται για τον 34χρονο αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας, Φάνη Σπανό, ο οποίος θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απέναντι στον εκλεκτό της Κουμουνδούρου Μανώλη Αναγνωστάκη και τον 38χρονο περιφερειακό σύμβουλο Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, που θα αναμετρηθεί με τον Απόστολο Κατσιφάρα, τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ".
Α.Π.
Πηγή: tharrosnews.gr
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ