ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Στάσεις εργασίας από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ - Ζητούν κι άλλες προσλήψεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:07:00 π.μ. | |
Στάσεις εργασίας από τους εργαζόμενους της ΕΡΤ - Ζητούν κι άλλες προσλήψεις
Σε εξάωρες στάσεις εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν από τις 12:00 έως τις 18:00. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, με ανακοίνωσή τους, τονίζουν ότι «την επόμενη εβδομάδα οι στάσεις εργασίας θα πληθύνουν και θα μεγαλώσουν σε διάρκεια ενώ οι κινητοποιήσεις μας θα κορυφωθούν με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, εκτός και αν εν τω μεταξύ δοθούν λύσεις, που θα ικανοποιούν τόσο τις ανάγκες της ΕΡΤ όσο και το δίκιο των εργαζομένων. (Σύμφωνα με την πρόσφατα υπογεγραμμένη ΣΣΕ για το προσωπικό ασφαλείας, προβλέπεται μεταξύ των άλλων, η μετάδοση δελτίων ειδήσεων διάρκειας που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των προγραμματισμένων δελτίων κλπ.)».

Οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους ζητούν προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού, τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της ΚΥΑ, υπογραφή ΣΣΕ, ολοκλήρωση οργανογράμματος και καταβολή των δεδουλευμένων της προ του «μαύρου» περιόδου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ