ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Λύκειο Ελληνίδων Άργους: Αποχαιρετώντας το Καλοκαίρι… μελωδικά!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:06:00 μ.μ. | |
Λύκειο Ελληνίδων Άργους: Αποχαιρετώντας το Καλοκαίρι… μελωδικά!
Αυτό που περίμεναν τα μέλη και οι φίλοι του Λυκείου Ελληνίδων Άργους από πολύ καιρό έγινε πραγματικότητα με τον καλύτερο τρόπο.
Ουζάκι μετά μουσικής στην παραλία Τημενίου στην Ν. Κίο, το βράδυ της Κυριακής, 23.09.2018. Η προσέλευση ήταν κάτι παραπάνω από την αναμενόμενη και η ευχαρίστηση των ατόμων που βρέθηκαν με τις παρέες τους ακόμη πιο μεγάλη. 
Ο καιρός θαυμάσιος, το φιλόξενο περιβάλλον της ψαροταβέρνας «Τσακίρη» έτοιμο να τους υποδεχτεί και εξυπηρετήσει, οι πρώτες νότες του πιάνου γέμιζαν γλυκά την ατμόσφαιρα, ενώ οι μυρωδιές των θαλασσινών μεζέδων γαργάλαγαν την όρεξη των εισερχομένων.

Οι κυρίες του Λυκείου πρόσχαρες και γελαστές καλωσόριζαν τον κόσμο και τον τακτοποιούσαν στις θέσεις τους. Παντού άκουγες επιφωνήματα χαράς και ενθουσιασμού με τον ερχομό ενός καινούργιου φίλου. 
Η πρόεδρος κ. Έφη Δημοπούλου-Κώρου, πήρε τον λόγο και καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, ευχαρίστησε τους Αφούς Τσακίρη, τους χορηγούς μας, Ποτοποιεία Χ. Β. Μαυράκης στο Άργος και Οινοποιείο κ. Γεώργα στα Μπόρσια, ιδιαιτέρως δε τον κ. Χρήστο Λέκκα και τους συνεργάτες του που με μεγάλη χαρά και προθυμία δέχτηκε να πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωσή μας. «Χάρτινο το φεγγαράκι, ψεύτικη η ακρογιαλιά, αν με πίστευες λιγάκι θάσαν όλα αληθινά…», μας τραγούδησε με την αισθαντική φωνή της η κα Πέννυ Καρανικόλα και συνέχισε με τραγούδια γνωστά, αγαπημένα που έκαναν τον κόσμο να τραγουδάει μαζί της. Οι δοξαριές του βιολιού από τον γιο του κ. Λέκκα συμπλήρωναν γλυκά τις νότες του πιάνου. 
Πράγματι, όλα ήταν όμορφα! Λουσμένη η βραδιά στο φως του φεγγαριού, το μυρωμένο αεράκι να μας δροσίζει απαλά κάνοντας την θάλασσα να ρυτιδιάζει και το ολόγιομο φεγγάρι να παίζει κρυφτό μαζί της χρυσίζοντας τον ορίζοντα. 
Σειρά τώρα στο τραγούδι ο κ. Δημοσθένης Τσάμης που μας εξέπληξε όχι μόνον με τη ζεστή, βαθειά φωνή του αλλά και από το πλούσιο ρεπερτόριο των τραγουδιών του. και τι δεν μας τραγούδησε… από Αττικ «είδα μάτια πολλά γαλανά στη ζωή μου…» έως Χατζιδάκι «το σύννεφο έφερε βροχή…», τραγούδια του Σταμάτη Κόκκοτα αλλά και πιο καινούργια, «Σ’ αγαπώ για το τώρα, το πριν, το μετά και το πάντα…», όλα μελωδικά με ουσιαστικό στίχο και γλυκιά μουσική.

Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, γευτήκαμε τους νοστιμότατους και πλούσιους μεζέδες του κ. Τσακίρη, δοκιμάσαμε την τύχη μας στη λαχειοφόρο και εν τέλει αποχαιρετήσαμε το Καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο όπως έγραφε και η Πρόσκληση. 
Στην συντροφιά μας είχαμε την χάρη και την τιμή να έχουμε τον άξιο Δήμαρχό μας, κ. Δημ. Καμπόσο, την Επίτιμη Πρόεδρο του Λυκείου των Ελληνίδων κα Αγγ. Σχοινοχωρίτου με την συνοδό της, τις κυρίες Άννα Μαντά, Σόνια Τάνταρου-Κρίγγου, Πέννυ Μπρούσαλη-Καχριμάνη αλλά και δύο όμορφες παρουσίες άρτι αφιχθείσες εκ Μεγ. Βρετανίας. 
Με ένα μεγάλο Ευχαριστώ προς όλους τους φίλους και φίλες που στηρίζουν το Λύκειό μας και μια Ευχή για Καλό Φθινόπωρο με αγάπη, υγεία, δημιουργικότητα και πολύ χορό, ξεκινάμε τη Νέα Λυκειακή Χρονιά με κέφι και αισιοδοξία!!!

Σας περιμένουμε να διευρύνουμε τον κύκλο.

Στέλλα Λιολίτσα 

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ