ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Αυτόνομη Ιατρική Αργολική Συσπείρωση: Θα διεκδικήσουμε τα δίκαια του Ιατρικού κόσμου από καλύτερες θέσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:28:00 μ.μ. | |
Αυτόνομη Ιατρική Αργολική Συσπείρωση: Θα διεκδικήσουμε τα δίκαια του Ιατρικού κόσμου από καλύτερες θέσεις
Συνάδελφοι
Όλοι εμείς που συγκροτήσαμε την ΑΙΑΣ νοιώθουμε ,σαν παράταξη αλλά και σαν συνάδελφοι την ανάγκη , να ευχαριστήσουμε όσους με την ψήφο τους και όχι μόνο, μας στήριξαν στις πρόσφατες εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας και επέτρεψαν την εκπροσώπηση μας τόσο στο Δ.Σ. του Συλλόγου όσο και στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. 

Δηλώνουμε και πάλι, την δέσμευσή μας στο συγκεκριμένο διεκδικητικό πλαίσιο που καταθέσαμε πριν τις εκλογές. Με βάση αυτό θα πορευθούμε στο εξής και για την υλοποίηση του θα αγωνιστούμε τοπικά και Πανελλαδικά.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όσους συναδέλφους επέλεξαν άλλες παρατάξεις και συναδέλφους. Με την αυξημένη εφέτος συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, προσαύξησαν το κύρος του Συλλόγου μας , προτρέποντας κι επιτρέποντας σε όλους μας να διεκδικήσουμε τα δίκαια του Ιατρικού κόσμου από καλύτερες θέσεις.

Τέλος και το σημαντικότερο, με την αφορμή αυτή και μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, θέλουμε να καλέσουμε το σύνολο των συναδέλφων και όσους για λόγους πέρα από την θέληση τους δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε αυτήν. Να πλαισιώσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες του Συλλόγου και να συνεισφέρουν σε αυτές. 

Συνάδελφοι

Η όποια ισχύς όσων εκλέχτηκαν εχτές, στην διεκδίκηση και την επιβολή των δικαίων του Ιατρικού κόσμου, πηγάζει από την δική μας , όλων μας, αδιάλειπτη συμμετοχή! Μην ξεχνάμε πάντα, ότι οι Γενικές Συνελεύσεις είναι και παραμένουν όργανο ανώτερο από κάθε Δ.Σ. ή εκπρόσωπο του Συλλόγου!

Ζουλούμη Μαρία
Κωστάκης Προκόπης
Μακρής Ευάγγελος
Μπούρης Βασίλειος
Παπαδημητρίου Ιφιγένεια
Τζανοδασκαλάκης Ιωάννης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ