ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Δηλώσεις προέδρων Δ.Ε Δήμου Άργους Μυκηνών που επλήγησαν από την κακοκαιρία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:09:00 μ.μ. | |
Δηλώσεις προέδρων Δ.Ε Δήμου Άργους Μυκηνών που επλήγησαν από την κακοκαιρία
Σκλαβούνος Νικόλαος, Πρόεδρος Σχοινοχωρίου: Δυστυχώς το Σχοινοχώρι πλημμύρισε διότι τα ρέματα , το κεντρικό ρέμα του Σχοινοχωρίου ο ποταμός που ήταν η γέφυρα και τα παραπλήσια ποτάμια ήταν ακαθάριστα και η Περιφέρεια παρότι είχαμε ενημερώσει δεν καθάρισε τα ρέματα για να μπορεί το νερό να βρει διέξοδο να φύγει. 
Μουτάφης Νικόλαος, Πρόεδρος Νέας Κίου: Χθες ζήσαμε πράγματι ένα έντονο καιρικό φαινόμενο. Το νερό πλημμύρισε τον οικισμό της Νέας Κιου και διακοπή ρεύματος επιβάρυνε την κατάσταση διότι εμείς έχουμε ένα σύστημα στη Ν. Κίο το οποίο αντλεί τα ύδατα τα βγάζει στον ποταμό και έτσι αποσυμφορεί την κατάσταση στα γύρω σπίτια και κυρίως στο ανατολικό κομμάτι της Νέας Κίου. 
Θέλω να πω ότι σ αυτό επηρέασε η υπερχείλιση του ποταμού Πάνιτσας, ένα πρόβλημα το οποίο το είχα επισημάνει, εγώ προσωπικά στον κύριο Αντιπεριφερειάρχη τον Αύγουστο και μάλιστα μου είπε ότι από τον Μάρτιο του 2017 τα ποτάμια και οι ξεροπόταμοι και οι χείμαρροι ανήκουν στην Περιφέρεια και είναι αρμοδιότητα δική τους να καθαριστούν και με προέτρεψε να του το υπενθυμίσω τον Σεπτέμβρη, όπως και έκανα.
 Η απάντηση του ήταν «Νίκο μη μου λες τίποτα, το έχω υπόψη μου, μέχρι τέλος Σεπτέμβρη θα έχει καθαριστεί». Βέβαια, αυτό δεν έγινε και είχε σαν αποτέλεσμα να υπερχειλίσει ο ποταμός, να μαζευτούν τα νερά, ευτυχώς όμως πλημμύρισαν μόνο καλλιέργειες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ