ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Κι άλλη παραίτηση από τη ΝΟΔΕ Αργολίδας - Για χειραγώγηση και λογοκρισία κάνει λόγο η Μαρία Ζέρβα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. | |
Κι άλλη παραίτηση από τη ΝΟΔΕ Αργολίδας - Για χειραγώγηση και λογοκρισία κάνει λόγο η Μαρία Ζέρβα
 Ύστερα από τη χθεσινή παραίτηση του Αντιπροέδρου Σπύρου Στείρη και του Παντελή Ρουμελιώτη από υπευθύνου Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, συμφωνώντας απόλυτα με τους λόγους των παραιτήσεων τους, παραιτούμαι και εγώ από Υπεύθυνη Γυναικείων θεμάτων, λόγω πλήρους αδυναμίας συνεργασίας με τον πρόεδρο Δημήτρη Σχοινοχωρίτη.


Δέχθηκα και εγώ τη θέση που μου πρότεινε ο πρόεδρος σεβόμενη την ετυμηγορία των εσωκομματικών εκλογών του Μαΐου 2018 και την απαράβατη αρχή για ανιδιοτελή προσφορά στο κόμμα, στα μέλη του και στους πολίτες του Νομού.

Η μέχρι σήμερα πορεία απέδειξε δυστυχώς ότι δεν υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και δεν γίνεται σεβαστή η ετυμηγορία των μελών της Νέας Δημοκρατίας, όπως αυτή εκφράστηκε στις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου 2018. 

Μετέχοντας για πρώτη φορά στη ΝΟΔΕ εδώ και έξι μήνες, έγινα μάρτυρας προσπάθειας χειραγώγησης του οργάνου από τον πρόεδρο και επιβολής αποκλειστικά της προσωπικής του άποψης, γεγονότα που μου προκάλεσαν έκπληξη και απογοήτευση.

Μάλιστα στην τελευταία συνεδρίαση, με την ανοχή του προέδρου, λοιδωρήθηκε από Αντιδήμαρχο Άργους ο συνάδελφος Παντελής Ρουμελιώτης, όταν αναφέρθηκε στο θέμα ημερήσιας διάταξης για πρόταση από τη ΝΟΔΕ περί στήριξης Δημάρχου Άργους, αφού ο νυν Δήμαρχος δεν ανήκει στην Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με την απόφαση του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αν είναι δυνατόν να υπάρχει λογοκρισία στο Νομαρχιακό Όργανο του Δημοκρατικότερου κόμματος στην Ελλάδα. Παραμένω μέλος της ΝΟΔΕ Αργολίδας, πιστή στις αρχές και αξίες της Νέας Δημοκρατίας, που αδιάλειπτα υπηρέτησα από μικρό παιδί. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για πλουραλισμό, ελεύθερη έκφραση και δημοκρατία.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και την προσπάθεια να αλλάξουμε την Ελλάδα. Δεν θα μας φιμώσει κανείς, δεν θα χρησιμοποιήσει τη ΝΟΔΕ κανείς ως άρμα για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συμφερόντων και αγκυλώσεων του παρελθόντος.

Με τιμή
Μαρία Ζέρβα

Άργος, 11/10/2018
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ