ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Μάχη ζωής και θανάτου: Μαθητές δίνουν μάχη με… τεράστιο πύθωνα για να γλυτώσουν το σκύλο τους (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 π.μ. |
Μάχη ζωής και θανάτου: Μαθητές δίνουν μάχη με… τεράστιο πύθωνα για να γλυτώσουν το σκύλο τους (βίντεο)
Σε μία μάχη ζωής και θανάτου μπλέχτηκαν τρεις ανήλικοι μαθητές σε επαρχία της Ινδίας, όταν κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στο δάσος μαζί με τα σκυλιά τους βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν τεράστιο πύθωνα μήκους τριών μέτρων.


Οι τρεις ανήλικοι απολάμβαναν την βόλτα τους στην εξοχή, όταν οι σπαρακτικές κραυγές του σκύλου τους, σήμαναν συναγερμό στην παρέα των μικρών μαθητών, καθώς ο πύθωνας είχε ήδη κάνει την επίθεσή του, καταφέρνοντας να τυλίξει τους τεράστιους και δυνατούς μύες του γύρω από το σώμα του μικρού σκυλιού.

Όμως, οι μαθητές δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.. Με γενναιότητα, αποφασιστικότητα και ψυχραιμία που θα ζήλευαν κι επαγγελματίες κυνηγοί φιδιών, αρχίζουν την αντεπίθεση με ό,τι μέσο είχαν διαθέσιμο.


Κρατώντας πέτρες, κλαδιά και ξύλα αρχίζουν να χτυπούν επανειλημμένα το κεφάλι και το σώμα του φιδιού, ενώ παράλληλα προσπαθούν να ξετυλίξουν το ερπετό γύρω από το άτυχο τετράποδο.

Πράγματι, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, οι προσπάθειές τους στέφονται από επιτυχία, με το σκυλί να δραπετεύει από την «λαβή τανάλιας» του επιβλητικού ερπετού, τρέχοντας προς την ελευθερία και την ασφάλεια.

Το περιστατικό καταγράφηκε από τον τέταρτο μαθητή της παρέας, ενώ το φίδι αφέθηκε ελεύθερο να επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον και στην αναζήτηση του επόμενου θηράματός του
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ