ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Συγκλονισμένη η κοινωνία του Άργους από την οικογενειακή τραγωδία (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:54:00 μ.μ. |
Συγκλονισμένη η κοινωνία του Άργους από την οικογενειακή τραγωδία (βίντεο)
 Η οικογενειακή τραγωδία συνεχίζει να συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Άργους και όχι μόνο. Ένα σπίτι ήταν ευτυχισμένο μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, που έγινε το έγκλημα. 

Ένας 29χρονος φοιτητής της ιατρικής σκότωσε την 11χρονη ετεροθαλή αδερφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Η μητριά του γλίτωσε από θαύμα γιατί πρόλαβε να κλειδωθεί στο μπάνιο όταν ο δράστης έβαλε φωτιά.

Τα δάκρυα και οι κραυγές απόγνωσης δεν έχουν σταματήσει για αυτή τη γυναίκα που είδε με τα ίδια της τα μάτια τον θετό της γιο να σκοτώνει το αγγελούδι της με μία καραμπίνα. Υπό κατάρρευση και ο πατέρας της οικογένειας που είναι κι εκείνος γιατρός όπως και η σύζυγός του. Έχουν όλοι βυθιστεί σε πένθος και ο θείος της 11χρονης επιστρατεύει τη δύναμη ψυχής για να μιλήσει στην εκπομπή «Μαζί σου».

«Δεν μπορώ να καταλάβω… Το είχε σαν παιδί της… Είμαστε χάλια», λέει ο αδερφός της μητέρας λίγες ώρες μετά την πρωτοφανή τραγωδία. Ο 29χρονος μπήκε στο σπίτι και πυροβόλησε τη μικρή ενώ στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα και έφυγε. Αυτοκτόνησε σε ένα δώμα πολυκατοικίας λίγη ώρα αργότερα.

Οι φωνές μάνας και κόρης τράβηξαν την προσοχή των γειτόνων και κάποιοι από αυτούς μίλησαν στην εκπομπή του ΣΚΑΙ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ