ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Συλλήψεις σε Ναύπλιο και Άργος για ναρκωτικά, όπλα και κλοπή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:43:00 μ.μ. |
Συλλήψεις σε Ναύπλιο και Άργος για ναρκωτικά, όπλα και κλοπή
Συνελήφθησαν, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, χθες 3.10.2018 το απόγευμα, στο Ναύπλιο και το Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, δύο άνδρες ηλικίας 27 και 24 ετών, αντίστοιχα.

Ο 27χρονος κατείχε -28- δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, ενώ ο 24χρονος κατείχε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργούν τα Τμήματα Ασφαλείας Ναυπλίου και Άργους- Μυκηνών, αντίστοιχα.


Συνελήφθη, χθες (3.10.2018) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους – Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σουγιάς με μήκος λάμας 10 εκατοστών, καθώς και μαχαίρι με μήκος λάμας 15 εκατοστών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.


Συνελήφθη, σήμερα (4.10.2018) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αργολίδας, 28χρονος ημεδαπός, γιατί επιχείρησε να αφαιρέσει μοτοσικλέτα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ