Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018

Απίστευτο ατύχημα: Πρίζα καρφώθηκε στο κεφάλι μικρού παιδιού - Την αφαίρεσαν μετά από τρεις ώρες χειρουργείου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:16:00 μ.μ. |
Απίστευτο ατύχημα: Πρίζα καρφώθηκε στο κεφάλι μικρού παιδιού - Την αφαίρεσαν μετά από τρεις ώρες χειρουργείου (βίντεο)
Πριν γίνετε γονείς, υπάρχουν αρκετά πράγματα στο σπίτι που δεν θα πιστεύατε πως θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα για τα παιδιά σας. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι νέοι γονείς προσπαθούν να μάθουν τι είναι ασφαλές και τι δεν είναι για το παιδί τους. Μερικές φορές υποτιμούμε την δύναμή τους και δεν φανταζόμαστε τι είναι ικανά να κάνουν.


Οι περισσότεροι γονείς γνωρίζουν τα συνηθισμένα πράγματα, όπως πρίζες και ντουλάπια, αλλά είναι δύσκολο να είναι προετοιμασμένοι για όλα εκείνα που μπορεί να θέσουν την ασφάλεια του παιδιού τους σε κίνδυνο. Δυστυχώς, κάποιοι γονείς μαθαίνουν με τον δύσκολο τρόπο.

Ευτυχώς, οι γονείς του μικρού παιδιού που είχε την ατυχία να καρφωθεί στο κεφάλι του μια πρίζα ηλεκτρικής συσκευής τον μετέφεραν γρήγορα στο νοσοκομείο, όπου αφαίρεσαν τη πρίζα μετά από 3 ώρες χειρουργείο. Προς το παρόν δεν μπορούν να ξέρουν αν ο τραυματισμός θα του αφήσει κάποια μακροχρόνια βλάβη αλλά είναι αισιόδοξοι πως θα αναρρώσει.

Είναι σχεδόν αδύνατο να ασφαλίσεις 100% το σπίτι σου καθώς κάτι θα προκύψει, αλλά το σημαντικό είναι να είσαι προετοιμασμένος και να ελέγχεις όλα όσα μπαίνουν στον χώρο σου. Τα χαμηλά ράφια μπορούν εύκολα να τραβηχτούν και να πέσουν. Και ακόμα χειρότερα, αν αυτά τα ράφια έχουν πράγματα πάνω όπως γυαλιά, τότε το παιδί σας μπορεί να κοπεί άσχημα.

Εάν δεν έχετε ακόμα παιδί, αλλά σκοπεύεται να κάνετε, θα ήταν καλύτερο να μιλήσετε με γονείς που ήδη έχουν παιδιά.
Source: 2-Year-Old Falls Out Of Bed And Gets An Electrical Plug Stuck In His Head by internetroi
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ