ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Διευκρινήσεις του Παναργειακού για τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την μετακίνηση των φιλάθλων στην Καλαμάτα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:24:00 μ.μ. | | |
Διευκρινήσεις του Παναργειακού για τα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την μετακίνηση των φιλάθλων στην Καλαμάτα
Αναγκαζόμαστε ύστερα από πολλές ενοχλήσεις φιλάθλων μας αλλά κυρίως των επιχειρήσεων που συνεργάζονται μαζί μας και διαφημίζονται μέσα από τις σελίδες μας στα μέσα δικτύωσης, να δηλώσουμε τα εξής:

1. Η επίσημη σελίδα της ομάδας μας στο facebook είναι η :Παναργειακός ΑΠΟ 1926 και το επίσημο blog το: apopanargeiakos1926official.blogspot.com

2. Ο επίσημος λογαριασμός στο instagram είναι η: Panargeiakos_official

3. To panargeiakos1926official.blogspot δεν αποτελεί μέσο έκφρασης της ομάδας και ουδεμία σχέση έχει με τον επίσημο Παναργειακό. Mόνο official δεν είναι το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης…

4. Η σελίδα στο facebook ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ NEWS δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση την φιλοσοφία της ομάδας μας αν και χρησιμοποιείται το λογότυπο της ομάδας. Αναρτήσεις σχολίων, κοινοποιήσεις νέων και ειδήσεων των άλλων ομάδων του ομίλου και όχι μόνο, σίγουρα δεν μας εκπροσωπούν.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα γιατί παρά τις εκκλήσεις μας κατά καιρούς κάποιοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το όνομα της ομάδας με λάθος τρόπους που έρχονται σε σύγκρουση με την φιλοσοφία της ομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων μας για την μετακίνηση τους στην Καλαμάτα με τα δύο λεωφορεία να έχουν σχεδόν συμπληρωθεί αλλά και αρκετό κόσμο που θα μετακινηθεί με δικά του μέσα.

Σαν διοίκηση θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στο φίλαθλο κόσμο μας ,που θα παραβρεθεί στο γήπεδο για την κόσμια συμπεριφορά του. Ο Παναργειακός εκπέμπει υγεία και ο κόσμος του είναι η δύναμη του.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ