ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Η Κορινθία δεν έχει Κορώνη, έχει όμως μπάρμπα - Η Αργολίδα στο περίμενε και αν....για έκτακτη χρηματοδότηση λόγω πλημμυρών (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. |
Η Κορινθία δεν έχει Κορώνη, έχει όμως μπάρμπα - Η Αργολίδα στο περίμενε και αν....για έκτακτη χρηματοδότηση λόγω πλημμυρών
Δεν μπορεί να εξηγηθεί με άλλον τρόπο η εντός δυο 24ωρων κήρυξη Δήμων της Κορίνθιας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την πρόσφατη επέλαση του κύκλωνα Ζορμπά και η ανακοίνωση του Υπουργείου για έκτακτη χρηματοδότηση 1.450.000 ευρώ.


Αν και η θεομηνία έπληξε πρώτα την Αργολίδα και οι ενέργειες έγιναν ταυτόχρονα προς το Υπουργείο και από μεριάς του Δήμου Άργους Μυκηνών που επλήγη και περισσότερο αλλά και από την Περιφέρεια εν τούτης όμως η Αργολίδα ακόμα δεν έχει κηρυχθεί σε κατάσταση ανάγκης πράγμα απαραίτητο για την έκτακτη χρηματοδότηση που θα δώσει και οικονομική ανάσα στους Δήμους για την επούλωση των πληγών που άφησε πίσω του ο Ζορμπάς.

«Είμαστε εδώ στην Κορινθία, ώστε σε συνεργασία με τις υπηρεσίες να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις συνέπειες αυτής της μεγάλης σε μέγεθος, ένταση και έκταση καταστροφής που έπληξαν την Κορινθία,δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών ο Γιώργος Δέδες, ο οποίος επισκέφθηκε τους Δήμους Βέλου – Βόχας, Σικυωνίων, το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Πιθανόν να μην χρειάζεται ο "μπάρμπας από την Κορώνη" για να προωθηθεί ταχύτερα το αίτημα και στην συνέχεια η χρηματοδότηση των εκτάκτων αναγκών, αλλά πιο πιθανό είναι να χρειάζεται κανένας Γενικός Γραμματέας,  σαν τον κύριο Δέδε που έσπευσε μάλιστα να επισκεφθεί χθες και τις πληγείσες περιοχές της Κορινθίας χωρίς να πατήσει βέβαια το πόδι του στην Αργολίδα καθώς μάλλον... πέφτει μακριά!!!

Την ερώτηση απευθύναμε στον κο Χειβιδόπουλο που μας διαβεβαίωσε πως η περιφέρεια έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενεργειες. Χαρακτηριστικά ο κος Χειβιδόπουλος ανέφερε για το παράδοξο αυτό που συμβαίνει: "Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται...Είμαι βέβαιος ή θέλω... να είμαι βέβαιος οτι δεν θα αδικήσουν την Αργολίδα"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ