ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Δήμος Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:07:00 μ.μ. |
Κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Δήμος Επιδαύρου
 Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννης Ταφύλλης με απόφασή του, κήρυξε περιοχές του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε) Κορινθίας, περιοχές του Δήμου Κυνουρίας της Π.Ε. Αρκαδίας και τον Δήμο Επιδαύρου της Π.Ε. Αργολίδας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 29 και 30-09-2018 στις παραπάνω περιοχές και προκάλεσαν πλημμύρες, κατολισθήσεις κ.λπ.

Για τους ίδιους λόγους και εξαιτίας των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στις 30-09-2018 και την 01-10-2018, κήρυξε επίσης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας περιοχές του Δήμου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας και περιοχές του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η ΑΠΌΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ την κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Επιδαύρου, της Π.Ε. Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν την 29- 09-2018 στην παραπάνω περιοχή και προκάλεσαν πλημμύρες, κατολισθήσεις, κλπ. 

Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων και για τρείς (3) μήνες, ήτοι έως και 31-12-2018. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας. 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΑΦΥΛΛΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ