ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

"Energy Triathlon Tolo" για μικρά και μεγάλα παιδιά την Κυριακή (πρόγραμμα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:51:00 μ.μ. | |
Energy Triathlon Tolo για μικρά και μεγάλα παιδιά την Κυριακή στο Τολό (πρόγραμμα)
Ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου με συνδιοργανωτές τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο. Ναυπλίου «Εύρος» διοργανώνουν events Τριάθλου – Multisports με την επωνυμία «Energy Triathon Tolo» την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, τα οποία θα λάβουν χώρα με κέντρο διεξαγωγής το Τολό Αργολίδας και διαδρομές εντός του Δήμου Ναυπλιέων


Το Energy Triathlon Tolo είναι μια διοργάνωση αθλητικοτουριστικού χαρακτήρα ανοιχτό προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους και με κατηγορίες για όλες τις ηλικίες.

Οι πιο έμπειροι τριαθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην Ολυμπιακή απόσταση, ενώ για τους πιο νέους η απόσταση του Super Sprint είναι ιδανική επιλογή. Οι πιο αρχάριοι αθλούμενοι, εκτός από το Τρίαθλο, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο ακόμα πιο προσιτό Aquathlon, που περιλαμβάνει μόνο Κολύμβηση και Τρέξιμο.

Παράλληλα θα διεξαχθούν και τα events Elite Juniors (16-19 ετών) Elite Youth Triathlon (12-15) και Elite Kids Triathlon (8-11 ετών) . Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή για όλα τα παιδιά 8-19 ετών είναι δωρεάν!

Πρόγραμμα

Κυριακή 14/10
7:00 – 9:00 Λειτουργία Γραμματείας
9:00 Εκκίνηση Olympic Distance Triathlon
9:00 Εκκίνηση Olympic Distance Triathlon Relay
9:00 Εκκίνηση Aquathlon
9:45 Εκκίνηση Elite Juniors/Youth Triathlon
10.00 Εκκίνηση Super Sprint Triathlon
11.00 Εκκίνηση Elite Kids Triathlon
12:00 Απονομές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ