ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Δίκτυο "EU Vocational Skills"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:06:00 π.μ. |
Η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Πελοποννήσου στο Δίκτυο "EU Vocational Skills"
 Η ευρωπαϊκή εβδομάδα επαγγελματικών δεξιοτήτων αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία επιδιώκει να καταστήσει ελκυστικότερη την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση (ΕΕΚ) για ποιοτικές δεξιότητες και θέσεις εργασίας. 

Περιλαμβάνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων στις συμμετέχουσες χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη, σε ευρωπαϊκό, τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. 

Η ΕΕΚ προσφέρει στους ανθρώπους πρακτικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητες, γνώσεις και ικανότητες που απαιτούνται στην αγορά εργασίας, καθώς και τη δυνατότητα να διαδραματίσουν κάποιον ρόλο στην κοινωνία γενικότερα. 

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Επαγγελματικών Δεξιοτήτων μπορεί να βοηθήσει συμμετέχοντες και θεατές να δουν τα οφέλη της επιλογής της ΕΕΚ. Είτε πρόκειται για τυπική εκπαίδευση για νέους, συνεχή επαγγελματική κατάρτιση για ενηλίκους, προηγμένη τεχνική κατάρτιση, ανώτατη επαγγελματική ανώτερη εκπαίδευση ή για οποιασδήποτε μορφής εκπαίδευση που σχετίζεται με την απασχόληση, η συμμετοχή μας μπορεί να αναδείξει το ευρύ φάσμα επιλογών που υπάρχει διαθέσιμο σε ολόκληρη την Ευρώπη. 

Για τους παραπάνω λοιπόν λόγους η (ΣΤΕ) Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης ΙΕΚ Πελοποννήσου με τους καταρτιζόμενους και εκπαιδευτικό προσωπικό των ειδικοτήτων Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης & Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων θα συμμετάσχει στην εβδομάδα επαγγελματικών δεξιοτήτων για 2η συνεχή χρονιά ( Νοέμβριος 2018) με εκδηλώσεις που άπτονται του αντικειμένου σπουδών της και συγκεκριμένα : 

• Συμμετοχή σε ημερίδα τουρισμού ( ΠΟΤ) για την ανάδειξη του ρόλου της τουριστικής εκπαίδευσης και κατάρτισης για τους εργαζόμενους στις μικρές τουριστικές επιχειρήσεις και 

• Δράσεις γαστρονομικής και εξειδικευμένης επίδειξης εντός και εκτός εκπαιδευτηρίου – Κωνσταντοπούλειου Μεγάρου στο Αργος. 

 Για το ΙΕΚ Πελοποννήσου Κων/νος Καχριμάνης (Δ/ντής)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ