ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ναύπλιο: Έναρξη του Προγράμματος Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard

Ναύπλιο: Έναρξη του Προγράμματος Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard
Το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εισαγωγή στα Ψηφιακά Εργαλεία Γνώσης. Η Ψηφιακή Βιβλιοθήκη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών» του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστημίου Harvard (Κ.Ε.Σ.) προσφέρεται και φέτος, για όγδοη χρονιά, στην εκπαιδευτική κοινότητα.


Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην εισαγωγή των μαθητών στις σύγχρονες ψηφιακές μεθόδους με τις οποίες διαδίδεται η γνώση από ακαδημαϊκά ιδρύματα, όπως το Harvard και το Κ.Ε.Σ., και περιλαμβάνει πλοήγηση στην ψηφιακή βιβλιοθήκη του Κέντρου, επεξήγηση του τρόπου λειτουργίας της και εισαγωγή σε τεχνικές για αναζήτηση ψηφιακών πηγών. Επιπλέον, γίνεται παρουσίαση του Πανεπιστημίου Harvard και του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών.

Το πρόγραμμα διεξάγεται στην ελληνική γλώσσα και απευθύνεται σε μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου. Διαρκεί 45–60 λεπτά, ανάλογα με την έκταση του διαλόγου ανάμεσα στη συντονίστρια, τους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς. Κατά τη σχολική χρονιά 2018–2019 το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί έως και τον Μάιο 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΕΣ: chs.harvard.edu/dlp. Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των μαθητών ή των σχολείων, ύστερα από συνεννόηση με την Ματίνα Γκόγκα, Συντονίστρια Επικοινωνίας και Ανάπτυξης Προγραμμάτων του ΚΕΣ, στους αριθμούς τηλεφώνου του Κέντρου: 2752047030, 27520247040.



Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (Ελλάδος),
Πανεπιστήμιο Harvard
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ